Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WR domination - синята мания

А от какво е направен този резервоар ?
    [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Е ако е от снимката на Пачароза вероятно алумин.
      Иначе от ПВЦ масовките.
      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Аз знам от какво за масовите защото имах вр 426 но този от снимките ми беше интересно да разбера от какво е.Благодаря за отговора колега.
        [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Здравейте колеги имам един въпрос.Трябва да сменям антифриз на wr 450 2003 година но незнам какъв да сложа. Мисля за MOTUL Motocool Factory Line - 35
          Дали някой има наблюдение на този продукт. И има ли нещо специфично при смяната. Мерси.

Коментар

Не е особена философия колега просто се иска да отвиеш на водната помпа единият болт.Ще го познаеш по това че само той има медна шайба.Отвиваш него и отвърташ капачката на радиатора после чакаш да спре да тече.Стягаш леко болта и пълниш колкото да покрие съвсем леко питата на радиатора и си готов.А относно качествата на марката която споменаваш сам си решаваш защото всеки си има негово мнение.Успех
            0878424143
            0887424150

Коментар

Благодаря за инфото.

Коментар

Здравейте,от месеци чета из формите (избирайки си мотор подходящ за мен (23 години 188 см 90 кг )). Бях се спрял на чист крос 2т (yamaha yz250 , honda cr250), но в последствие се отказах...Гледайки ямахите по клипове както и четейки из формите по цял ден (Yamaha WR) ми станаха слабост,не разполагам със много пари за мотор (около 2500-3000 лв(мога ли да намеря що горе добър WR за тия пари без документи и без регистрация ) .Въпросът ми е глупав но кой от 3та модела (вр 400,вр426 и вр450 ) е по добър ???според мен са голо горе едни и същи (с моторът ще се кара из града както и по горите ,пътечки,скоци ) .Също приятели ме съветват да изчакам до есента-зимата защото били по евтини тогава ... ??? Вие собственици на такива мотори какво бихте ме посъветвали . Благодаря

Коментар

Добра насока си направил, но проблема ще ти е сумата до която търсиш мотор ,защото голямо агне за малко пари... НЯМА. Ще е супер късмет, ако случиш на някой читав ВР400 или ВР426 - за 450 не стигат.

пп. Из Карса или Мобилето, се въртеше един лачен ЦРМ 250 за около 3-те хиляди - беше в уникално състояние - мотор ,от стария материал!
                  Силата е нищо без контрол.

Коментар

Аз също мисля като колегата, за парите които имаш в момента няма да може да си вземеш читаво 426, ако изчакаш зимата цените падат доста, но и доста имат за правене. Все пак цял сезон е минал и всеки е карал на уволнение.
                    По скоро направи следното, щом имаш желание да караш. Събери още малко пари, вземи си мотор и да ти останат пари в аванс за да може да го обслужиш, масло-антифриз, гума, и каквото има евентуално. За да може да караш без проблеми сезона. Ако искаш да вземеш мотор и да навиваш само, няма как да стане, ще се счупи нещо и после мнението за чупливите мотори.....за тези пари може да вземеш 400, без стартер е мотора, само на ритане, като профи
                    Който оцелее ще закусва!

Коментар

Това гледал ли си го? http://motori.cars.bg/m45534
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                        Това гледал ли си го? http://motori.cars.bg/m45534
                        Да, доста пъти съм го гледал, даже тъкмо щях да копирам линка, добре изглежда. Ето и още няколко, на коИто съм хвърлил око - http://motori.cars.bg/m38319
                        http://motori.cars.bg/m44667 обаче са YZ
                        http://motori.cars.bg/m43611 този не е лош. Забелязвам разлика в задния калник (по точно в стопа на някой е диоден по самия калник
                        еЙ този- http://motori.cars.bg/m44897 също не е лош (на външен вид ) ... Толкова съм зарибен, от малък искам мотор(по нашенско КЪРТАЧ (заради готиния стряскащ звук) ). От друга страна ме е страх да не се прецакАм с някой дрегел За сега трупам информация отвсякъде (главата ми гърми по цял ден си представям как се поря (карам бързо), как правя първи опити за задна гума, някакви ей такива (сигУрен съм, че всеки се е чувствал така преди покупка на първи мотор) .Дано станат реалност близките месеци) .. Дай боже да намеря евтин ЗДРАВ WR ili YZ че и аз да се хваля като вас
                        Последно редактирано от viki terzieva; 16-08-12, 15:25. Причина: Моля, спазвайте правилата на българския език :)

Коментар

Недей взима YZ , WR си е универсален и с по-голям ресурс ...този дето съм го постнал ,ми вдъхва най-много доверие защото си има всичко , и най-вече има регистрация , което значи че вероятноста собственика да е коректен и принципен е много голяма....колко хора регистрират хард ендура в днешно време?! Този Сопотския - лъжат в годината , няма странична стойка(може да е YZ с фар) , използвана е думата "уникален" (бягай от такива "уникални" машини)...
                          не се ангажирай с мнението ми , всеки си има различни възгледи.
                          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Тоя мотор колега ако го вземеш освен да се отвозиш друго няма какво да стане.Вр-чето беше на мой приятел но по едно време си помисли че му е слаб и сега съжалява че го е сменил.Много здрава машина и напълно отговаря на твоите изисквания и мисля че може и лек коментар на цената да има.
                            0878424143
                            0887424150

Коментар

за 2500 дали ще го даде

Коментар

Колега не знам не познавам сегашния собственик.
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X