Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Xmotos 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Xmotos 250

Китайските мотори не са толкова лоши, но много зависи от подръжката и начина на каране.Преди 2 години си купих китайски мотор, беше нов на изгодна цена, тъй като на него се учих, в началото карах внимателно, но като се понаучих и му взимах душицата, а и тя колко е 125сс.Прехвърлихме двигателя на по голяма рамка, но вече ми е слабо и ....трябва нещо по яко.Така че зависи горе-долу от карането.Поздрави!

Коментар

Xmotos 250 не е лош мотор,но както казва (songshena) трябва поддръжка.Най интересното нещо,което ми хвана окото е:
      -на тези с водното задната гума не излиза ли много от калника;
      -могат ли да се регистрират.
      [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Регистрирах се в този форум,само за да споделя собственото си мнение за марката!далеч съм от мисълта да правя някаква реклама ,пределно ми е ясно че има разлика между японско и китайско.но за момента съм си доволен от мотора! трябва ли тези с китайските скутери,мотори и атвта да си направим друг форум?всъщност идеята не е лоша
        Не твърдя че правиш реклама но на мен лично ми се стори странно двама човека с първите си мнения в този форум да твърдят обратното на това което всички сме виждали за китайските мотори. Не те познавам и не знам дали имаш нещо общо с вносителя и дали не правиш реклама, не го приемай лично.
        Относно моя опит с китайски Мотори и АТВ - Разпадат ми се в ръцете, не вървят добре и което е по-лошото не спират добре, супер нестабилни са, окачването е ужас а материалите от който са направени са слаби и се износват, кривят или разпадат бързо. Изпробвал съм Scoot Colt, Bashan и разни други дето и имената им не помня. В крайна сметка за 2500 нов толкова.

Коментар

ЕЙЙ, стопли се и трябва да се продават китайски кошници-АМАН ОТ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦАЕвала на доволните от марката, ако ми кажат как да възкреся и моя без, разбира се, да си купувам нов Xmotos цена няма да имат!!!!!!!!!А относно поддръжката при КИТАЕЦА се изразява във това - Китаеца се чупи -хвърляш го(главоболието минава)-взимаш нов и пак се почва

Коментар

Първоначално публикуван от rexolin Преглед на мнение
            ЕЙЙ, стопли се и трябва да се продават китайски кошници-АМАН ОТ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦАЕвала на доволните от марката, ако ми кажат как да възкреся и моя без, разбира се, да си купувам нов Xmotos цена няма да имат!!!!!!!!!А относно поддръжката при КИТАЕЦА се изразява във това - Китаеца се чупи -хвърляш го(главоболието минава)-взимаш нов и пак се почва
            Точно, по добре 1 МЗ, може да е 20 годишно, но поне е в пъти по - добре от китайските моторчета. Познавам хора, които имат китайски скутери - абе стават, ама не са особено доволни.
            Последно редактирано от ivodianov1992; 08-03-10, 20:16.
            Ако е машина, нека бъде немска!
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
              Точно, по добре 1 МЗ, може да е 20 годишно, но поне е в пъти по - добре от китайските моторчета. Познавам хора, които имат китайски скутери - абе стават, ама не са особено доволни.
              Защо хората винаги хвалят точно това което карат,най-много ?
              По темата,опит с китайци нямам,но съм чувал хиляди митове и легенди за скъсани рами и "падна ми болта" ..според мен с малко желание могат да се стегнат (допълнителни заварки по рамата,игра с настройките на амортисьорите,лепило за болтове и други..)

Коментар

аз сам с китаец.. за сега сам мн доволен не че сам го карал мн но аз до момента сам с положително мнение вапрос на поддръжка...

Коментар

някой може ли да ми даде телефон на магазин за резервни части за тези китайчета от 250 кубика. По конкретно трябва ми резервоар

Коментар

Мисля,че съотношение цена-качество мотора е повече от перфектен! При положение, че нов японски мотор струва над 10,000лв, а този е 2,400 според мен си заслужава да счупиш един такъв.Да видиш дали става моторист от теб и да прецениш би ли дал една торба с пари! Аз лично си купих преди около 1година и за щастие досега освен развити болтове нямам други проблеми. Дали съм късметлия или китайчето дето ми е правило мотора не е съвсем китайче то само времето ще покаже! За тези, които искат да се порадват на този спорт, но нямат пари за нечупещите се и супер здрави японки, смело купувайте Xmotos 250.

Коментар

Може ли да ми обясните как по точно се сравнява Японец със Китаец.Ако приемем ,че се сравнява единствено по цената като участника преди мен то цифрите не са коректни.
                      Направих малко проучване в сайтовете на китайските търговци (Made in china) и други такива и какво излезе ,че тези търговци предлагат този и други марки китайски боклуци на средна цена от 400 долара с доставка грубо 500.Въпросът обаче е в това че те също са сложили надценка да кажем 20% като не слагам ДДС и техните си данъци и такси.Простата сметка показва ,че при първия търговец цената е около 320 долара по пътя на логиката от производителя тя е още по ниска.
                      А сега обяснете ми какви материали са вложени в този мотор като със сигурност на болшинството от колегите екипите им струват два пъти повече от този мотор.

Коментар

Темата започва да се превръща в спор и то без конкретни данни и факти.

Никой няма да каже от какви материали е направен, защото и никой не знае. Ако се сравняват цените на нов китаец и нов японец, то коментар няма - китаеца е по-евтин. Все пак цените са им много ниски и не трябва да се очаква нещо невероятно като качество за тези пари. За мен лично за градско каране бих си взел китайски скутер, а за в гората твърдо японски, макар и втора употреба.

Коментар

За мен лично за градско каране бих си взел китайски скутер, а за в гората твърдо японски, макар и втора употреба.[/QUOTE]

И аз съм на това мнение.Може японския втора ръка да е 95 година, китаеца нов 2010 година, но пак ще предпочитам японския за горатаЩе е по издръжлив

Коментар

Доста може да се изпише по една такава тема, но мога да кажа, че всички тук са прави.
                            Имам 10г наблюдения върху стоки от Китай и съм се убедил на 100% само в едно - Непостоянно качество на продукта! Това си е основния проблем на клиентите на такива стоки. То и самите китайци си го казват, но на кой му дреме. Така ще има хора супер доволни /късметлии/ и недотам доволни.
                            Една от причините е , че се работи с посредници почти в 90% от случаите. / има страшно много наречия, което свежда възможността за директни преговори до 0 /. А те в общи линии поръчват от различни малки "манифактурки".
                            За цените - имат експортна субсидия, която се усигурява от държавата и това ги прави по-конкурентно способни. Не случайно са най-бързоразвиващата се икономика и основен икономически и военен проблем на САЩ.
                            Поздрави
                            Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

В сряда ходих с приятел в Бистрица,понеже имаше интерес към тази марка най-вече заради цената,там ги продават. Моторите са добри спрямо цената,а частите са с цени като за колело . Реално погледнато за тези пари толкова.
                              За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                              За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Първоначално публикуван от rexolin Преглед на мнение
                                С това че не можеш да караш и потдържаш мотор ,не ти дава право да се изказваш че има ПОДСТАВЕНИ ЛИЦАдоволните от тази марка да си траят-така ли?щом не си доволен от мотора отиди да ти го ремонтират,или само си лаешза една година само спойлерите съм сменил,където са минали тези с японските мотори,и аз от там съм минал и продължавам да съм доволен поне за сега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X