Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на мотор от Клисура

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за покупка на мотор от Клисура

Моят мотор е купуван от Клисура, беше закрепен колкото да запали първите няколко пъти, в крайна сметка изкара 80км след като го взехме, и влезе за ремонт. Ясно ми е че мотор втора употреба трябва да се прави, но да не можеш и едно каране да изкараш...е вече е на 6, но ми коства доста нерви и пари.
    Аз не съм доволен от хората, откровенни мошенници са, правят се че нищо не разбират, но в същото време като ги заядеш за нещо се оказва, че са доста в час. Продаваха ми един ВР250 за 2008 при положение че по всички пластмаси и капли беше 2006. Не бих отишъл за мотор в Клисура отново, хората искат да изкарат максимално много пари за кратък период.
    Да не споменавам че почти няма мотор с документи, а забравих те нали са за гората и "за какво са ти документи бе, ние тук всички караме без документи"-цитат

Коментар

Колега Gichev възможно ли е да дадете името на човека от който сте закупил мотора си?Все пак явно в Клисура не са един или двама хората който продават мотори и е някак си некоректно да се твърди, че всички са мошенници и измамници.Въпроса с документите е спорен.Аз не бих купил такъв следователно още по телефона бих попитал има ли документи за да знам има ли смисъл да се разкарвам.

Благодаря предварително!
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Моя мотор също си го купух от Клисура. Не е от Манол, от едно момче което си държи моторите в нещо като селскостопански двор с едно голямо хале. Ако не ме лъже паметта се казва Иван (може и да бъркам). Отидохме, видяхме го, разбра се че е за ремонт, спазарихме се подобаващо и така.Документите са си ОК.
        A колегата Gichev не знам как ги вижда нещата, но аз като си купя мотор (без значение състоянието му) двигателя се отваря и сервизира. Ако всичко е 6 още по-добре, ако не е то ще сменя проблемните неща преди да са се счупили и да са направили още по-голяма беля.
        Не се заяждам или нещо подобно, но от части вината си е в теб. Наистина трябва първо да се сервизира, че за 80 км и чисто нов мотор може да се счупи (зависи кой и как го кара).
        Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Чефчо, мотор който аз съм продал не е влизал в сервиз, да не кажа че хората си ги карат няколко години без да пипат нищо освен профилактика-масла и филтри.
          Не е до мотора, а до продавача, освен това ми е ясно че купувам стара техника и ще се наложи нещо да се прави, но да не може да изкара и 100км след закупуването...още повече когато очевидно е закрепен колкото да изкара първият оглед.
          Най-добрият вариант когато купуваш техника е да ти я дадат да я отвориш и да видиш какво е за смяна, естественно това няма как да стане, в повечето случаи проблемите излизат с карането.
          Мотора ми е купен от Цветан, обикновенно в мобиле обявите са пуснати със снимки на няколко мотора, и в допълнителна информация са изброени отделни мотори, и не съм единственият опарен няколко приятели са били излъгани по един или друг начин от него.
          В крайна сметка мотора съм го взел преди повече от година, вече си го направих и много ми харесва, мислех да се оплача преди време, но реших че няма смисъл, но сега реших че трябва да си кажа и моята история .

Коментар

Колеги аз лично съм присъствал на покупката на пет мотора точно от Манол за момчета от наща група до сега няма повтарям няма ремонтирам мотор а само дребни неща.Доволен съм от него винаги е бил коректен с мен за другите незнам.А недоволни винаги има.Имаше случай едно момче преди мен беше отишло и си купи мотор който струваше около 5000 лв. реално а той се спазари на 3700 той Манол си му каза че има неща за правене и за това му го дава на тези пари.След извесно време засякох това момче и той вика тоя е ебати мошенника само го ремонтирам тоя мотор.А аз му викам не той е виновен а ти щото се полакуми че го зимаш евтино.Такаче смятам че не трябва да слагаме всички под общ знаменател "мошенници" има си и точхи хора в Клисура.
            0878424143
            0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
              Чефчо, мотор който аз съм продал не е влизал в сервиз, да не кажа че хората си ги карат няколко години без да пипат нищо освен профилактика-масла и филтри.
              Не е до мотора, а до продавача, освен това ми е ясно че купувам стара техника и ще се наложи нещо да се прави, но да не може да изкара и 100км след закупуването...още повече когато очевидно е закрепен колкото да изкара първият оглед.
              Най-добрият вариант когато купуваш техника е да ти я дадат да я отвориш и да видиш какво е за смяна, естественно това няма как да стане, в повечето случаи проблемите излизат с карането.
              Мотора ми е купен от Цветан, обикновенно в мобиле обявите са пуснати със снимки на няколко мотора, и в допълнителна информация са изброени отделни мотори, и не съм единственият опарен няколко приятели са били излъгани по един или друг начин от него.
              В крайна сметка мотора съм го взел преди повече от година, вече си го направих и много ми харесва, мислех да се оплача преди време, но реших че няма смисъл, но сега реших че трябва да си кажа и моята история .
              Колега и аз много държа като продавам мотор (или кола) да уведомя клиента за състоянието. Лошото е обаче, че не всички са на този принцип. Явно в Клисура има и от двата вида търговци.
              Имам няколко познати, които не пишат във форума и са си вземали мотори от Манол. Всички са много доволни.
              Поздрави от Варна
              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Аз ви препоръчвам който купува от Цецо Mолата да се консултира с мен. Почти всички мотори минават първо през моят сервиз за профилактика и ако имат нещо за ремонт. Почти на всичките им зная състоянието.
                Последно редактирано от Chinela; 07-01-10, 19:31.
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Аз ви препоръчвам който купува от Цецо Mолата да се консултира с мен. Почти всички мотори минават първо през моят сервиз за профилактика и ако имат нещо за ремонт. Почти на всичките им зная състоянието.
                  Абе тя твоята хем реклама хем антиреклама. Дано няма някой потърпевш от мотор минал първо през теб а след това продаден от Цецо
                  Кажи сега какви промоции ще направиш за момчетата от форума та хем и те да са доволни, хем и на теб да ти върви бизнеса
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз си купих вр400 от Манол. 2 сезона го карам и само консумативи съм сменял. Аз съм доволен.
                    Последно редактирано от viki terzieva; 01-02-10, 16:57. Причина: Неизползване на главни букви!
                    Seat Alhambra TDI
                    Kawasaki KVF650
                    Honda CRF250X
                    Suzuki Vitara

Коментар

Аз предишния ми мотор го купих от Цецо и докато го продадох(след 5000 км.) нямаше никакъв проблем.
                      Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                        На 1600км от както е купен нов ли,та то значи че е още със оригиналното масло....нали така казано точно това се подразбира,че мотора е втора ръка,а първия собственик го е карал 1600км,това се навива за месец два редовно каране коя година е мотора и как разбра че тия километри са реални
                        Колега по мотора наистина всичко е фабрично,това е мнението и на колегите с които карам.Може и оглед на място за тези, които не вярват.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от BIJUTERA; 01-02-10, 14:52. Причина: Коментар

Коментар

Нека дам и аз мнение по тоз въпрос колеги.Само през последния сезон в Копривщица сме вкарали поне 4 мотора от Клисура.Със ръка на сърцето казвам че до момента нямаме оплаквания,казвам НЯМАМЕ тъй като единя от моторите е моя.Дори моторите които взехме бяха и обслужени.Знам че в Клисура се внасят мотори от Холандия и Англия,за документното им състояние нищо не мога да кажа.То с тези кросове....божа работа.Дано всичко е ОК.Много сме доволни от цените,това също не е маловажно мисля,но все пак нали сме си комший там,сигорно сме с примоции.С две думи,гледаите внимателно и Дано спечелите обезателно.
                          [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

АЗ/ас имам 2 мотора от Клисура , ХОНДА ХР 250 е от 2 години и нищо не му е правено , баща ми преди 1 седмица си взе Ямаха узф 450 и се надявам и тя да излезе здрава , мисля че моторите са закупени от Цецо мулата, може и да има и измамници но АЗ/ас съм много доволен от моторите забравих да отбележа че моторите са взети на добри цени

Модератор: Аз... не е равно на... ас
                            Последно редактирано от Жоро Донечки; 12-03-10, 20:06. Причина: ас

Коментар

Колеги,може ли да се намери в Клисура Honda Africa 750сс след 91-92г или само кросарки има там?

Коментар

Aми колега мисля че ако се свържеш с някой от Клисура може и да ти намерят.

Ето ти тел.0878786004 Манол
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X