Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си мотор - начинаещ съм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си мотор - начинаещ съм

Момчето си се е ориентирало много правилно,и не мога да разбера защо му мътите главата с глупости.Моя съвет е един.Гледай да е по нова година.Никакви двутактови, хубавите двутактови са скъпи и не се продават.

Коментар

Абе момчета,начинаещ е,къде го пратихте на 250 кубика да се испуфлузи някъде...Пробвай 85 кубиков,в момента предлагам такъв,не че не ти се предлагам за да земеш моя,но наистина 250 е много,особено ако си начинаещ,виж 85 кубиковия 2Т не е никак слабичък. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...324#post611324 и не е скъп за това което предлага !

Коментар

и аз мисля като Джартов,че 250 4т.няма да му е силен,въпреки че не предлагам такъв.
        [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=49250 това ще ти е идеално според мен

Коментар

Колеги мерси че ми помогнахте вече знам какво ще си взема или КТМ 200 EXC нищо че е много пари или някакво кавасаки още ще прецена. Мерси за помоща.

П.С Nasko_Petkov се пак ще те намера по скайп да видя какво предлагаш

Коментар

Искам да питам още нещто Колко стръва ново Yamaha wr250F?

Коментар

Ами ако сигурно едно 10 хиляди ще да има.Това е много хубав мотор вземеш ли такъв никога няма да съжаляваш.
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

7 200$ ам....... на колко жълтици се равняват и аз незнам,ще трябва да питаме шамана на племето.

Говорим за Body- Off-Road инак и за по малко копейки има.....

Коментар

Поредната сбъркана тема
                    Един вика 125, един - не 125..250 е твоя
                    един 2 тактов, друг 4 тактов...
                    трети 85сс

А истината е че това момче е тотално объркано и идея си няма за какво му говорите , идея си няма какво му трябва, идея си няма всичките тея мотори където му изброихте какво представляват и какви са им възможностите.
                    Всичките са различни и имат различни плюсове и минуси.
                    Той иска ендуро вие му предлагате кросаци...
                    и т.н.
                    и КТМ ЕХС 250 има 2т - който си е много сериозен мотор и момчето въобще няма работа на такава машина
                    Има и ЕХС 250 4тактов,(като от обявата по-горе) който е значително по слаб от 2тето и като нищо ще го подкара, определено и той ще му е силен, но няма да е супер страшен, ще му свикне.

И един съвет към Семир - вземи отдели 3-4 седмици и прочети обстойно форума, работи с търсачката същевременно... Интересните теми ги повтори и прочети 2-3 пъти, за да добиеш поне малка теоритическа представа за моторите...
                    Форумът е бездънна яма от инфо за офроуда, търсете и към по-задните страници, не гледайте само първата...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                      Поредната сбъркана тема

И един съвет към Семир - вземи отдели 3-4 седмици и прочети обстойно форума, работи с търсачката същевременно... Интересните теми ги повтори и прочети 2-3 пъти, за да добиеш поне малка теоритическа представа за моторите...
                      Форумът е бездънна яма от инфо за офроуда, търсете и към по-задните страници, не гледайте само първата...
                      Ами верно си е .......ама що си мисля,че ако го бях казал аз примерно(или некои друг които не цепи много,много басма) досега да ме бяха одялкали.Даже щеше да има лично в което се казва че се заяждам с новопостъпилите вместо да зема,че да им помогна или нещо от този сорт де.......

Е аз нямаше да го кажа като теб разбира се де щях да съм груб,ценичен и.т.н

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                        Ами верно си е .......ама що си мисля,че ако го бях казал аз примерно(или некои друг които не цепи много,много басма) досега да ме бяха одялкали.Даже щеше да има лично в което се казва че се заяждам с новопостъпилите вместо да зема,че да им помогна или нещо от този сорт де.......

Е аз нямаше да го кажа като теб разбира се де щях да съм груб,ценичен и.т.н
                        Да не ти пука...Живей си живота... Бъди какъвто си...!
                        Ако получиш забележка интерпретирай я както намериш ТИ за добре.
                        Спазвай правилата но и налагай своите.
                        Не се впрягай за дреболии, а търси куриоза в тях!
                        Това е истината! Иначе ще бъдеш затрит!

Коментар

Пичове, колко от вас имат практика с мотори, та дават категорични мнения на начинаещ, а ?
                          Прав е Жоро, че ви е написал такъв пост
                          Малкият търси ЕНДУРО мотор, защо му предлагате тия кросаци ? Ако някой има интерес да си продава дръгелите, няма смисъл да го прави тук и то на начинаещ, който пита и ви има доверие ! Не се тарикатете, за да не ви намразват хората !!!

Приятел, добре са те насочили към КТМ 250 ЕХС. Нашият джуниър Марти кара сега такъв и той тръгна от начинаещ като теб. Кара го вече месец и нещо и му свикна, та дори мисли за по-голям вече, но догодина ще го сменим. Моторът не е силен, чуства се лек и с него ще се научиш да караш много бързо, ако желаеш, разбира се.
                          Съветвам те да видиш в Клисура, може да има такъв или поне някой WR 250 F, който също е хубаво ендуро. Хонда CRF 250 X е прекрасен за джуниъри, но цената му е по-висока.
                          Това е моята препоръка към теб.
                          Желая ти да си намериш хубав мотор !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

KTM 250 SX

Здравейте, ресшил съм да вазимам 250сс мотор и съм се спрял на ктм 250sx 2002г.
                            Как е мотора относно здравина имам впредвид спрямо другите 250сс мотори.
                            Как стоят нещата с частите в представителството в София.
                            Последно редактирано от Chinela; 27-01-09, 19:24.

Коментар

До: KTM 250 SX

Първоначално публикуван от kosyooo Преглед на мнение
                              Здравейте, ресшил съм да вазимам 250сс мотор и съм се спрял на ктм 250sx 2002г.
                              Как е мотора относно здравина имам впредвид спрямо другите 250сс мотори.
                              Как стоят нещата с частите в представителството в София.
                              Здрав е се едно,че от желязо е направен като другите 250-ки.Нещата с частите стоят така:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50531

Коментар

Здравейте Значи преглеждах форума, гледах снимки и четох мн нещта и мн ми хареса Honda CRF 250R ако някои знае колко пари ще дам за такава машина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X