Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Начинаещ си избира мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Начинаещ си избира мотор

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
    (Чичка да не е било сложено някое менте )
    Явно са ми сложили фабрично ръбат г.з ...хем е заварено положение, хем няма тунунг

Жоро направо покърти с описанието, за което - ЕВАЛА!

А колега tseo, можеш да се поръстърсиш из форума и за пътешествията на Любо Африката - определенно може да ти даде представа за качествата на този модел
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

До: Начинаещ си избира мотор

Аз съм изброил доста модели,като съм подчертал-Африка и Трансалп за шосе(примерно 20%черно , 80% шосе),ХР и ТТ за гора(20%шосе , 80%черно),ХТ ДР ХЛ по средата(50%/50%).Колегата сам да си прецени къде ще кара повече.
      Умишлено съм написал и "горските" защото съм 99% сигурен , че един път влезе ли в гората асфалта ще му остане само спомен!!!
      Иначе ако става дума за пътешествия Жоро е прав.
      А за кубатурата изобщо не се притеснявай.Всичките изброени са доста кротки и лесно се овладяват.Аз лично от 50куб скутер се качих на ТТ600(когато отидох да го купувам за първи път се качих на мотор със скорости) и въпреки това не съм имал особени проблеми(е в началото ще я даваш по-полека , но се свиква бързо)
      Успех.
      Последно редактирано от ЕМО; 14-01-09, 14:33. Причина: допълване
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

От: Начинаещ си избира мотор

ДРЗ-та е доста удобна машина и много хубава за пЪтувания, аз с моя бая си обиколих и то за 1 година и до морето ходих с нея и по събори и още си я имам няма проблеми, кви са тия ваще скорости.
        С един приятел си караме и си поддържам 150-155 без проблеми като максимална, с неговата Р6 сме засичали, 175км/ч, само голям е проблема с ветровете. забравих да кажа Супермото си е '08г.

Коментар

Полезно мнение но не мислиш ли че Иван Димитров вече си е намерил нещо... Послено е писано в темата преди 2,5 години... : )

Коментар

Нищо, да има за следващите, които ще четат хахах

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X