Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си нов Кawasaki klr-650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си нов Кawasaki klr-650

Tова е с което мога да се похваля.Никога не съм карал мотор преди,моите приятели карат пистови машини,по които определено съм запален,но последвах техните съвети да не се уча на пистарка.Колебаех се между 2 ендура,една Honda 230cc/много малка ми се стори,не като двигател,а като стойка/и гореспоменатия мотор,след кратко колебание взех по големия и си мисля,че много ще се търкалям.Ще се радвам да чуя вашите съвети и препоръки към един новабранец,както и вашите отзиви за мотора.Във вторник ще кача снимки,тогава ще ми го докарат.

До: Купих си нов Кawasaki klr-650

Честит да ти е мотора .Много безаварийни километри и добри спомени , че да разказваш на внуците!
    [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
    "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
    [/SIZE]

Коментар

Тъй като ме спасяваш с поръчката, която ти дадох съм ти длъжник и с каквото мога ще помагам! Мотора е чудесен за пръв. Достатъчно мощен и мазен, няма да имаш проблеми с него, освен ако не се забучиш по някакви екстреми и пътеки... Дано си и достатъчно як да го вдигаш, щото не е от най-леките

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
        Tова е с което мога да се похваля.Никога не съм карал мотор преди,моите приятели карат пистови машини,по които определено съм запален,но последвах техните съвети да не се уча на пистарка.Колебаех се между 2 ендура,една Honda 230cc/много малка ми се стори,не като двигател,а като стойка/и гореспоменатия мотор,след кратко колебание взех по големия и си мисля,че много ще се търкалям.Ще се радвам да чуя вашите съвети и препоръки към един новабранец,както и вашите отзиви за мотора.Във вторник ще кача снимки,тогава ще ми го докарат.
        Честито.И аз се учих на такъв.За начинаещ е добър,но и опасен ако не внимаваш.Има страхотна мека возия.Но е тежичък за крос и по насечени терени.Много е удобен за дълаг път,и събира доста багаш.Поне аз доста съм го товарил.Ако имаш някакви проблеми с амортисорите се обади,ремонторал съм ги всичките.Без аварийно каране и не се надценявай,по-малко боли.

Коментар

Честит колега и аз съм с същия мотор Въпреки ,че го взех и вкарах още 1500-2000 лв Споко това е заради поддръжката от миналия собственикПоне е по лек от ХТ и ДР Или поне на мен така ми се струва като карам Др и ХТ просто тежеста се осеща доста ,а КЛР-ра някакси е доста лек ,а за вдигане не е толко трудно Не съм карал досега ВР-ри ЦРФ-и КТМ-ми и всякакви такива перфектни машини и за това правя сравнение с това с ,което съм карал
          Не навивай масура докрай ,че много лесно се изправя на задна

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
            Тъй като ме спасяваш с поръчката, която ти дадох съм ти длъжник и с каквото мога ще помагам! Мотора е чудесен за пръв. Достатъчно мощен и мазен, няма да имаш проблеми с него, освен ако не се забучиш по някакви екстреми и пътеки... Дано си и достатъчно як да го вдигаш, щото не е от най-леките
            .
            Какви ти екстрими,аз за първи път ще се качвам на мотор,отначало само по равно ще се кара,а после като добия малко увереност,тогава предполагам,че ще е първото падане,така поне казват хората,че грешките идвали с увереноста.

Коментар

Чесито колега пожелавам ти много безавариини километри

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                Честит колега и аз съм с същия мотор Въпреки ,че го взех и вкарах още 1500-2000 лв Споко това е заради поддръжката от миналия собственикПоне е по лек от ХТ и ДР Или поне на мен така ми се струва като карам Др и ХТ просто тежеста се осеща доста ,а КЛР-ра някакси е доста лек ,а за вдигане не е толко трудно Не съм карал досега ВР-ри ЦРФ-и КТМ-ми и всякакви такива перфектни машини и за това правя сравнение с това с ,което съм карал
                Не навивай масура докрай ,че много лесно се изправя на задна
                Той ако не беше подържан ти както викаш Не навиваи масура докрай щеше ли да се исправя

Коментар

Изправянето стана след смяна на главата,комутатор,масла, филтри ,лагери,жила ,свещи до сега сам 1700+ смятаи още колко неща са сменении Сега тая седмица трябва да сменям гумички ,сигорно и сигменти ,а и трябва да се останови проблема защо дава ток само до кабела ,а като се сложи лулата и свеща не :П,а тук още някой лев и отивам до под кривата круша

Коментар

Изправянето стана след смяна на главата,комутатор,масла, филтри ,лагери,жила ,свещи до сега сам 1700+ смятаи още колко неща са сменении Сега тая седмица трябва да сменям гумички ,сигорно и сигменти ,а и трябва да се останови проблема защо дава ток само до кабела ,а като се сложи лулата и свеща не :П,а тук още някой лев и отивам до под кривата круша
                    Колега неискам да развалям темата но при мене мотора как си вървеше

Коментар

Варвеше ,когато си пойска Демек ходи без мощност и изведнаж от некаде му едваше ....... Сигорно се е далжало на разбитата глава,валове имаше някакви ама много огромни луфтове на валовете !
                      Дори като го закарах при майстора и ми вика как е вървял тоя мотор
                      Сам си прави изводи .Закарах го 1 седмица след като взех ,а го бях карал точно 5-пъти по 30 км.
                      Сорру за спама Без повече коментари каквото станало станало

Коментар

Колега, 4естито! Аз имам същия ама стар модел 87', въпреки това съм много доволен. Един съвет ако може, като тръгнеш да падаш пускай мотора да си падне, а ти скачай , да не те затисне че става лошо, лично моя не се плаши от няколко падания на ден, най много да го одраскаш.
                        П.С. Разхлаби му вси4ки дръжки( на съединителя и на предната спира4ка) за да могат да се предпазят от с4упване на краищата като падне.
                        Айде леко и безаварийно каране.

Коментар

Искам да питам знаещите тук нещо.Много трудно пали този мотор,върти на стартера и се чува препукване,като че ли все едно се дави,някой да знае,какъв може да е проблема,един приятел ми каза,че било възможно да е пробила свеща,какво е вашето мнение.

Коментар

Студен ,топъл или и при двете положения нейска да пали?
                            Може да е от въздушния фултър .Провери го
                            Ако е избила свеща няма да може и да запали по добре си вземи една нова и ще се успи

Коментар

Студен ,топъл или и при двете положения нейска да пали?
                              Може да е от въздушния фултър .Провери го
                              Ако е избила свеща няма да може и да запали по добре си вземи една нова и ще се успи
                              Един приятел го пали,трудно беше,после като топъл палеше веднага,но опитах след 1 седмица димек вчера и пак същата работа,мирише на бензин и припуква от време на време,но неможа да запали,после падна батерията.Оставил съм я да се зарежда.Чуда се дали няма някаква особеност при паленето,нали има ръчен смукач,дърпам го докрай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X