Здравейте колеги нож съм във форума.
От скоро се зарибих по офроуда и реших да си купя мотор.
Попадна ми кx 250 2006 година .Какво ви е мнението за този мотор.

От скоро се зарибих по офроуда и реших да си купя мотор.
Попадна ми кx 250 2006 година .Какво ви е мнението за този мотор.

.
. .. просто може би момчето търсеше компетентен отговор,обаче никои не разбра за какво ще се ползва моторетката и никои нищо не каза просто си начесахме езиците за пореден път.
.. просто може би момчето търсеше компетентен отговор,обаче никои не разбра за какво ще се ползва моторетката и никои нищо не каза просто си начесахме езиците за пореден път.
 Това иска години опит, проучвания и тестове.
 Това иска години опит, проучвания и тестове.

А и много често основния източник на информация на хора като него е mobile.bg а там често си го пишат просто КХ 250.А съвсем друг е въпроса,че когато търсиш информация трябва да знаеш за какво точно търсиш тази информация.И да не говорим,че в търсачката на форума като напишеш КХ 250 излизат теми,които можеш да си четеш няколко дена.Пък като гледам и колко е заинтересуван човека щом още не е уточнил за какъв модел точно става въпрос май само си чешем пръстите
 А и много често основния източник на информация на хора като него е mobile.bg а там често си го пишат просто КХ 250.А съвсем друг е въпроса,че когато търсиш информация трябва да знаеш за какво точно търсиш тази информация.И да не говорим,че в търсачката на форума като напишеш КХ 250 излизат теми,които можеш да си четеш няколко дена.Пък като гледам и колко е заинтересуван човека щом още не е уточнил за какъв модел точно става въпрос май само си чешем пръстите  

Коментар