Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TM-250 2Т 2009г.ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TM-250 2Т 2009г.ендуро

Митков, оставаше и да не идва по-скъп от КТМ
    ..не съм казал че е чак много скъп-дори уточних че е по евтин от ктм сикс дейс модификацията

А за частите - идват за една седмица
    ..е това искахме да чуем ..но бяхме длъжни да попитаме

Коментар

Защо спорите за някакви 500-1000лв.в полза на КТМ(става въпрос за официални цени)

В края на крайщата който е решил да си купи нов мотор,дали ще даде 13800 или 14400лв. все е тая,избора ще е по сърце а не по пари

(е мен италианците ме кефят,като производители на мотоциклети,само чакам, паричките да ми дойдат),

Пп.13800лв. е официалната цена на КТМ 200ЕХС(2009) та нищо чудно 250ТМ–2т да не е поскъп КТМ250ЕХС.
      Последно редактирано от mikov.eit; 04-11-08, 19:47. Причина: да си оправя правописа

Коментар

Гърците са си фенове на марката, и като гледах на супермотото в Солун как светят очичките на вносителката им като и кажеш "Тм" - явно има защо. Жената работи здраво. Ашколсун. Между другото имаше много светло мнение за 144ката. Май и аз ако опра до личен мотор ще е това. Че колегите не ме пускат да припаря до 250ката

Там ли беше шефе що не се обади?
        Последно редактирано от Краси; 04-11-08, 19:34.

Коментар

Их да му се невиди да не ти пише ktm450sxs на челото ? Как да те позная
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

за всяка по некомерсиална марка се водят некви дебати, има ли части или няма или пък дали става или нестава като машина(кой карал кой не карал има мнение) или пък цената висока ли е или ниска, който се е насочил към подобна машина значи иска да е малко по различен от стадото със цялото му преимущество или недостатъци на мотора много илита станаха, преди време и аз бях пуснал подобна тема за друга марка и негативните мнения даже още повече ме накараха да го взема имай напредвид че реално мнение за такъв мотор няма да получиш виж ако е некоя масовка е друг въпрос.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              за всяка по некомерсиална марка се водят некви дебати, има ли части или няма или пък дали става или нестава като машина(кой карал кой не карал има мнение) или пък цената висока ли е или ниска, който се е насочил към подобна машина значи иска да е малко по различен от стадото със цялото му преимущество или недостатъци на мотора много илита станаха, преди време и аз бях пуснал подобна тема за друга марка и негативните мнения даже още повече ме накараха да го взема имай напредвид че реално мнение за такъв мотор няма да получиш виж ако е некоя масовка е друг въпрос.
              За мен ТМ не е непозната марка,има един при Сашо Карчев в Суходол 98г.,125 сс ,ама е чист крос,та ако беше ендуро да са съм го подкрал преди 3 г.Ама Сашо,е голям особняк,и преди и сега цената му 4500 и не мърда от нея.По машинта всичко е ново(готова за състезание)
              Явно не му се разделя с нея.

Та мисълта ми беше,че още като я видях,си рекох това е Мотора

Коментар

Добре де колега Миков, само едно не разбрах, ще караме ли скоро ТМ или не, или да си търся сини пластмаси за КТМ-а
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                  Добре де колега Миков, само едно не разбрах, ще караме ли скоро ТМ или не, или да си търся сини пластмаси за КТМ-а
                  А ми и аз не знам,пусти банки как са се запънали,ипотекираш им имот за 300 хиляди евро(пазарна оценка),искаш им 120хиляди,а тия ти викат,искаме документално доказани,доходи(преди два месеца,нямаше такива работи,щом ипотеката,покрива 2-3–пъти размера на кредита,даваха го бързо)
                  Е сега си мисля че,дори шефа на банката да ти е приятел,като са му казали да не дава и той слушка.Хубавото е че тая дивотия,доколкото разбрах ще до нова година.
                  Та в тия пари е предвиден и ТМ–а.
                  В най–лошият случай,януари 2009г.,нова година с нов ТМ–250 2Т,с божията помощ.

Доста мои познати занимаващи се мотокрос,ми препоръчват ТМ въпреки че децата им са със КТМ.

А пък за сините кори ти си знаеш,сменяай
                  комплект(рамка,двигател,абе целия мотор)

А до тогава се моля да падне здрав сняг та да си качвам адреналина с това(HEAD-XRC 1200i cros) и то е австрийско,виж как му се връзва златното със синьото
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от mikov.eit; 06-11-08, 22:16.

Коментар

За КТМ мога да ти докарам най-уникалното извращение - КТМ'ски кори в Хусабергово синьо
                    Специална извънредна и ограничена серия на Cycra. Само че не знам дали още ги правят, преди няколко месеца имаха.
                    Последно редактирано от Goblin; 06-11-08, 22:02.

Коментар

попаднах тия дни на една статия в дирт байк докъто търсех нещо из старите броеве..имаше и тест на ТМ и още в началото на статията се казваше че в който и клас да били пробвали от на тм моторите ..винаги били топ рейсъри и много добре направени..точните изрази освен ще ги видя и ще ви ги цитирам на английски направо ..така че..предлагам гоблин да се извини пред форума за думите му в една друга тема по повод на тези издания

Коментар

Първоначално публикуван от mikov.eit Преглед на мнение
                        ....А до тогава се моля да падне здрав сняг та да си качвам адреналина с това(HEAD-XRC 1200i cros) и то е австрийско,виж как му се връзва златното със синьото
                        Колега темата със ските е тук

и аз нямам търпение да си покарам рейсърския саломон
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Никакво извинение, тия гадове два дена след като ги оплюх в другата тема - пуснаха тест на Scorpa T-Ride !!!

Това означава че се страхуват от мен (и че четат форума, кис кис кис )
                          Няма да им развалям дисциплината с извинения я.

Между другото май скоро ще има проба на 144ката в щатско списание. Ама не казват в кое. Сега трябва да ги дебна всичките...

Коментар

Между другото май скоро ще има проба на 144ката в щатско списание. Ама не казват в кое. Сега трябва да ги дебна всичките...

..и твоята не е лесна
                            айде като разбереш..сподели и с нас ..например

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                              попаднах тия дни на една статия в дирт байк докъто търсех нещо из старите броеве..имаше и тест на ТМ и още в началото на статията се казваше че в който и клас да били пробвали от на тм моторите ..винаги били топ рейсъри и много добре направени..точните изрази освен ще ги видя и ще ви ги цитирам на английски направо ..така че..предлагам гоблин да се извини пред форума за думите му в една друга тема по повод на тези издания
                              Я я дай тая статия да я попреведем тук... Ако не е нахално от моя страна.

Коментар

ооо на хартиен "носител " е ... не знам дали ще я имат в сайта си..сравнителен тест е на 250 4т ендурата от 2005 та май бе броят на DIRT BIKE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X