Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TM-250 2Т 2009г.ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TM-250 2Т 2009г.ендуро

Не са проблем тестовете на старите модели, пълно е с тях:

http://www.motoxspeed.com/reviews.php

Просто тези са със старата рамка, и няма тест след 2006та година, а 2007ма имаше леки промени по двигателите. Какво ме интересува че през 2003та са били супер машини, при положение че тогава и хондата и ямахата и всичко останало бяха старо поколение.

Аз се оплаквам че няма тестове на новите, 2008, с алуминиевата рамка. Освен в motocrossdigital, броевете за март и април 2008ма ако не се лъжа. Но там са скромни тестове.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от mikov.eit Преглед на мнение
      Ами какво ще кажеш за Берга 600(с неконтролиурема мощ на
      двигателя) и КТМ 530 със много добър контрол на мощноста
      За мен лично истината е че има различни изисквания от всеки карач,та за това и моторите са различни,така че всички си имат любим модел или марка!
      Колега ако си карал Берг 600 и личното ти мнение е че мощтноста му е неконтролируема не ми остава друго освен да се съглася с тебе, но ако ползваш "етикета" просто като пример, заповядай да пробваш моя. Ползвал съм го само за ендуро и мощтноста му е всичко друго но не и неконтролируема. На пролет като закупувам нова машина ще търся нещо не по питомно а по силно. Все пак съм 1.95м 120кг и се отразява доста на машината. Не съм привърженик на фирма или модел но японско японско или ктм няма да е с сигурност. ТМ-а ми е фикс идея от преди 10 години когато карах KDX250SR и подкарах една 125чка ТМ за 5 мин. Ако купуваш машина от този клас, поне за мен е така, значи обичаш да я притежаваш почти колкото и да я караш.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
        Колега ако си карал Берг 600 и личното ти мнение е че мощтноста му е неконтролируема не ми остава друго освен да се съглася с тебе, но ако ползваш "етикета" просто като пример, заповядай да пробваш моя. Ползвал съм го само за ендуро и мощтноста му е всичко друго но не и неконтролируема. На пролет като закупувам нова машина ще търся нещо не по питомно а по силно. Все пак съм 1.95м 120кг и се отразява доста на машината. Не съм привърженик на фирма или модел но японско японско или ктм няма да е с сигурност. ТМ-а ми е фикс идея от преди 10 години когато карах KDX250SR и подкарах една 125чка ТМ за 5 мин. Ако купуваш машина от този клас, поне за мен е така, значи обичаш да я притежаваш почти колкото и да я караш.
        То оставаше на чичо си да не дадеш кръгче
        А бе Иване не се ебавай с чичо си щото като взема ТМ ще те скъсам,до Боянското езеро,че и по нагоре!!!

Истина е че Бергите са правени за твоя размер,требва си маса да ги натиснеш,тогава дават най–доброто от себе си.
        Що не помислиш за това от сега
        няма компромис,няма лимит,газ до дупка

Е като взема ТМ–а ще ти дам кръгче
        Последно редактирано от Goblin; 08-11-08, 01:44.

Коментар

Хе хе
          На Пролет ще си покаже.. или пак Берг но 570 инжекция или ТМ 530.
          До тогава КФХа ще стане компетишън реди.

ПС:
          До езерото ти давам една принцеса с кайма преднина!

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
            Хе хе
            На Пролет ще си покаже.. или пак Берг но 570 инжекция или ТМ 530.
            До тогава КФХа ще стане компетишън реди.

ПС:
            До езерото ти давам една принцеса с кайма преднина!
            За тебе това е бъзик,Хам–хум.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46365
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X