Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Браво Хонда Браво Бултрако !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Имайте предвид че един от големите сервизи в София за Хонда се държи...не, не от грък, от кюрд... Същата диаспора която държи магазините за "суперкачественна стока от германия" ТСМ... Както се казва, без коментар...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Точно така е Събине И аз съм на съштото мнение
      ЗА ЛУД И ВЯТЪР ПРЕГРАДИ НЯМА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
        Ама при колите При моторите вече не предлагат нещо повече от другите (като технология ), според мен де....
        Кой знае? Може след някоя друга година да те видим на CRF X!

Мен лично ме кефят Ямаха, ама при ел. китарите . Вече съм събрал пари и ще си купувам чисто новичка, че тая старата е голяма тупалка! Но не съм се качвал на ВР, не знам как върви, така че не мога да ги съдя при моторите! След някоя друга година може да ме гледате на WR! Кой знае?

Коментар

В Белгия има голям склад на Хонда който обслужва цяла европа,Офицялните представителства.
          Колкото и малко части да са необходими за определено представителство,всяка седмица има доставка.До сряда ако се поръча идва следващата,ако е след това за по следващата седмица.

Дини
          На D16A6 оригиналната гарнитура не е метална и не е на фирмата "Metalex"
          Единствено на B16A2 гарнитурата на главата е метална но пак не е произведена от "Metalex"

Коментар

Вижте,исках да кажа че ли4но аз съм доволен от Бултрако в смисъл такъв...ако ти се наложи някоя специфична 4аст да си я купиш и няма от каде другаде мисля че там е наи добрия случаи..е да има цени коит направо ти махат казана...като стоика за фара и таблто на CBR 1000 RR за 400 лв!!! и т.н. но аз лично препдол4итам да дам някои път малко повечко пари за дадена 4аст но тя да ми доиде и то оригинал за 10-12 дни отколкот да ч 4акам..колко...месец..два...и през това време какво правиме..ами просот си 4акаме..а другите карат...вски си има мнение разбира се...на запад е нормална практика това и там сигорно изобщо не се 4удят така както ние тук на това...даже повечето неща си ги имат в нали4ност..за пример ще там като бях в италия-милано и влезнах в един наи обиковен магазин каот наще тук за хранителни стоки..и трябваще да порверя за един 4асти за kawasaki zzr 1200 4асти за половината мотор..4е и повече.. ..ами..имаха ги в нали4ност...само 2-3 на склад за които трябваше да из4акам от порядука на 1-2 4аса...да го докарът/щото Милано е голям / тов ае общо взето..и наистина хонда и дригуте по голями фирми имат складови бази в холандия и блегия...вскички 4асти пристигат по вода..а там таксите...са наи ефтини..и по ред други при4ини...но това е друга тема...
            Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
              Първоначално публикуван от sabin
              Ама при колите При моторите вече не предлагат нещо повече от другите (като технология ), според мен де....
              Кой знае? Може след някоя друга година да те видим на CRF X!

Мен лично ме кефят Ямаха, ама при ел. китарите . Вече съм събрал пари и ще си купувам чисто новичка, че тая старата е голяма тупалка! Но не съм се качвал на ВР, не знам как върви, така че не мога да ги съдя при моторите! След някоя друга година може да ме гледате на WR! Кой знае?
              Може - може, а може и на КТМ да ме видите, дори на сузуки или кавазаки. Хъскитата и берговете също си имат своят чар. Абе най доре от всички по един

Едно време когато обсъждахме в един форум в САЩ какво да си купи човек като мотор се стигна до извода че най добре да си купиш такъв мотор какъвро има добро представителство, добра оферта и т.н.т. Колкото и да си говорим и да се бъзикаме мисля че няма голяма разлика между новите моторетки - всички са хубави. Хонда карат частите бързо, ямаха държат много неща (каквото им кажа) на склад, но с доставките още не могат да го измислят. Проблема при тях е че не пазаруват директно от Ямаха европа а всичко минава през гърците и от там става издънката. А някой има ли наблюдение за доставките на сузуки? Кавазаки? КТМ? Хузаберг? Хусварна?

Коментар

най добре да си купиш такъв мотор какъвро има добро представителство, добра оферта и т.н.т. Колкото и да си говорим и да се бъзикаме мисля че няма голяма разлика между новите моторетки - всички са хубави.
                а - точно така е

що се отнася до части за сузеки бях си поръчал в макеята те работят с дилъра на сузуки за българия майче та дойдоха ама- колко време ги чаках не помня чак като ми се обадиха че дошли вече бях забравил че съм ги поръчал 3месеца или поне 2 предполагам че минаха
                що се отнася до ямаха-събин може би малко ще се обиди ама от тяхното представителство едно че са скъпи друго че идват ехее не се знай кога
                едно лостче за скоростите бяхме поръчали не стига че бе над 120лв ами дойде за около 6 месеца
                можи и повече да бяха или малко по малко но приблизитилно толкоз ,от щатите едно тъск например пак алуминиево ще дойде за 20 тина долара и най много месец чакане
                за хускварна и хусаберг нямам представа дочух че геле носел части от германия
                от сузуки австрия преди време бях взимал една вилка за скоростите на рм250 дойде за 3 дни понеже е по специфична иначе идват по за 1 ден -дано ги стигнем
                да не говорим че в щатите пък направо фирмите пращат камиони с части и механици на самите състезания и от тях можеш да вземеш квото ти трябва на много по тънки цени направо там на трасето
                и това не е само на по професионални ами и на по аматьорски прояви

ктм доколкото съм чувал също бързо доставят части в бг и на добри цени но пак май поне месец се чака -не знам който има повече опит да каже

лично за мен за сега хонда са лидер по бързина на доставките на специфични части /при моторите за колите май е по друга работата/

Коментар

Ямяха май оправиха най сетне доставките си. Последните две пратки са дошли под 2 седмици!

Коментар

От представителството на "SUZUKI" след кино "Изток" съм взимал сегменти - пристигнаха за две седмици,и там има части на сметка други са резачка.

Коментар

Да на Цариградско шосе вече са го направили шоурум за мотори. Миркат е фирмата която се занимава с вноса и частите на колите и моторите.

Коментар

От: Браво Хонда Браво Бултрако !

Виждам,че темата е доста стара но все пак да попитам гарнитурата м/у главата и цилиндъра на каква цена е и ако случайно няма надпис "up" как да разбера коя страна е горната забелязвам,че има леки вдлъбнатини.Ако по тях можете да ме ореантирате,на горе или на доло трябва да са те?
                        По-добре провален опит,от колкото да не си опитал. :)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X