Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Браво Хонда Браво Бултрако !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Браво Хонда Браво Бултрако !

момчета като взех ср а видях че не са му сменяли гарнитурите на главата и на цилиндъра а и мисля да го отворя да видя в кво положение е буталото за това реших да поръчам гарнитури от представителството на хонда
    до сега не бях взимал от там но просто съм удивен и от коректността и бързата им реакция
    казаха че частите ще дойдат до една седмица и верно дойдоха
    евала е тва е представителство
    ше минаваме на хонда май дет вика братчеда
    май на хонда само представителството не го държат гърци -може би за тва е така

Хонда си е Хонда!

Коментар

Е аз като говорех за HONDA отностно доставката на часто..онзи пич с предния диск дето си търсеше маи не ме послуша...а може и да не...незнам...но Митков сега се убеди че така се работи нали
      ?
      Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

хоохо аз немсля, че представителството е коректно незнам за моторите, но за колите е безобразие!!!! Гарнитура за хонда сивик 140 лева като ни накараха да я капарираме 70 лева! Нестига, че искахме металексова, а те ни докараха обикновена, ами тази при арабите беше досущ и по марка и по стил същата, а беше за 20 лева
        Срамно е да се подиграват така!
        Все пак на мотора хонда дето имахме ние - гарнитурата беше металексова и такава се слага в завода на хонда! Ако са ви дали такава обикновена и става въпрос за гарнитурата на главата.... ще се хвалим след после!
        4ао и дано имате късмет!!!
        Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

оригиналната е точно същата
          за колите не знам там е по друга работата
          но от представителите на моторите те са най бързи
          от други марки сме ги чакали по половин година и повече частите

Коментар

Важно е обслужването иначе повече няма да идиш при тях!Хората гледат да са коректни за да имат клиенти...
            "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Е, все пак май има и гръцка следа при вносителите, но е похвално адекватното отношение

Коментар

незнам твоята гарнитура каква е, имам опит с нашата! Тя беше на мотор honda xl 600R и там е металексова - метална! И това е оригиналната гарнитура!
                Относно леките автомобили на хондата за която говорех honda civic D16A6 и оригиналната гарнитура е металексова метална, а не клингеритен боклук, който ни продадоха в представителството, и който можехме да си купим от всяка една арабска дупка по Х.Ботев и Козлодуй и то на цена 7 ПЪТИ по-ниска!!!
                Ако заговорим пък за черупките на лагерите на коленовия вал.... при цената им се исприщих, а при факта, че можеш да си купиш само една ми стана ясно за качеството...
                Нямам повече коментари, но и другите представителства непадат по-ниско данекажа, че са още по-зле и пак имам примери, но...
                4ао
                Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Аз също съм с много добро впечатление от Бултрако
                  Преди доста време поръчах един двуредов лагер за Африката си, тъй като ми казаха, че оригиналния шуми и скоро ще сдава (от тогава минаха 2 години и още си работи ), но представителството ми го доставиха на 2 пъти по-ниска цена отколкото го намерих в Гърция
                  Сега е момента и аз да ги похваля. Браво на тях!
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

жоре не знам ти как мислиш но за догодишните награждавания
                    като гледам бива да има приз и за тях
                    просто толкова бързо части никой друг не доставя

Коментар

Има много време до края на сезона, ще видим.
                      Ето, ако питаш DINI, той пък сигурно си мисли за динамит ?!
                      -------------

Коментар

Днес отивам да си взема частите които си порычах..пристигнаха за седмица и половина пратиха ми СМС че са ми дошли частите ..ще споделя какво е положението....
                        за някои неща частите са им на много добри цени за други не....нов диск спирачен за моята стара хонда струва 350 лева....сегментите обаче са 45 примерно а буталото беше около 80 лева. Ангренажната верига е около 250 а доклкото знам има ангренажни вериги в мотобум за 80 лева....май не са по лоши от оригиналните
                        [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Пий едно хапче за всеки случай и отивай!
                          -------------

Коментар

Аз също съм доволен от Бултрако - тая зима си напазарувах лагери и разни други нещица от тях - всичко си дойде в срок. За лагерите ми казаха една или макс 2 седмици, но до срядата на втората - така и стана. Вторника на втората седмица ми пратиха смс да ида да си взема частите. После си поръчвах жигльор, казаха една седмица - една седмица беше. За 20 кинта. Хайде да ми кажете от къде другаде мога да си намеря определен размер жигльор за 20 кинта и една седмица?
                            От друга страна - някои неща са безобразно скъпи. Любим пример ми е предпазителя за шарнира. Оная гумената лента на шарнира, върху която стърже веригата. 101 кинта. Ако щеш. А съм го намирал в щатите за $10-15. От магазин Ендуро ми дойде за 32 лева. Сигурно е можело и за по- малко да го намеря, ама мене това ме устройва.
                            Тъй че - има части и части. Примерно семеринги които мога да си ги намеря в БГ си ги купувам от тук, те и без това трябва да се сменят преди да се прецакат. От Бултрако излизат около 6-8 пъти по- скъпи. Маркуч за горивото също си купих от "Симеон". Много ясно че няма да чакам седмица и да плащам десеторно за такава глупост. Или пък бутало, свещ или ауспух - еми никога няма да си купя от Бултрако

Всеки сам си преценява. Аз обаче ще продължавам да си купувам от тях разни неща, които смятам че трябва да са оригинални или пък мисля, че от друго място много трудно ще намеря.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
                              Хонда си е Хонда!

Ама при колите

При моторите вече не предлагат нещо повече от другите (като технология ), според мен де....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X