Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор бихте ми препорачали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв мотор бихте ми препорачали?

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
    Абсолютно съм съгласен с това мнение.
    В неделя на първото закриване имаше мотористи на възраст от 15 до 65 годишни сигурно и като гледах, че всеки е тръгнал с каквото си има изведнъж ми светна, че въпроса "какъв мотор да си избера" е напълно безсмислен.
    Човек може ди си достави удоволствие по баирите с какъвто и да е офроуд мотор стига да има мерак.

Ако всеки който е решил да си купи мотор зададе въпроса какво ще ми препоръчате тук ще стане лудница.
    Смятам, че темата трябва да се заключи или да се залепи към темата за избор на мотор.
    Прочетох доста неща от форума и колкото повече научавам толкова повече се обърквам. Форума е супер и благодаря че го има за да се ограмотя. Съгласен съм че наи-важното е желанието ... много благодаря на всички които ми дадоха съвет ... а за мнението на елитарно просветените, знаещи и можещи забравили откъде са трагнали ще кажа само че и те са били като мен ...

Приятно каране на всички

Коментар

Първоначално публикуван от hadji13 Преглед на мнение
      Прочетох доста неща от форума и колкото повече научавам толкова повече се обърквам. Форума е супер и благодаря че го има за да се ограмотя. Съгласен съм че наи-важното е желанието ... много благодаря на всички които ми дадоха съвет ... а за мнението на елитарно просветените, знаещи и можещи забравили откъде са трагнали ще кажа само че и те са били като мен ...

Приятно каране на всички
      Понеже си ме цитирал ще взема да отговоря. Нито съм елитарно просветен, нито толко знам или мога. От хората от този форум които познавам и са наистина просветени никой не ти е дал съвет.

За лошо или за хубаво - никога не съм бил като тебе - да съм висок тежък и як, и да имам 5000лв, и да се чудя за какъв мотор да ги дам
      Тръгнал съм от Балканче с изричната забрана на баща ми да не го пипам.

Това че колкото повече неща четеш и научаваш от форума води до объркване е защото нямаш никаква практика. Скоро си купувах фотоапарат и рових къде ли не да чета. Фотофорумите ги прекарах от до. И накрая научих много и останах много объркан. После звъннах на приятел който знам че ги разбира нещата и той каза "вземи си ето това защото..." и аз това си взех. Не че ако бях взел друг нямаше да е същото, но друго си е да попитам
      2010 CRF 250 R

Коментар

250 кубика 4 тактов япоснки мотор аз ти препоръчвам Honda XR 250
        ..чудесен съвет послушай го няма да сбъркаш ..вмества се и в бюджета който си дал

Коментар

Аз препоръчвам мотор с кош.Какво,ще има къде да си возиш багажа.
          На същият принцип ще задам въпрос:Гладен съм кажете ми какво мога да ям?
          Ловиш парата отиваш и купуваш този,който ти грабне окото.Караш караш и продаваш.Много ще смениш,докато попаднеш на твоя мотор.
          Хора всякъкви мнения различни.Всеки,ще ти даде съвет какъв мотор му допада на него,а дали ще ти допадне на теб?
          Хвърляй се смело в боя преценката си я прави сам.

Коментар

Горе-долу... ще кажа същото при това от собствен опит... След като си изтърсих търсенето за читав и сравнително евтин четиритактов 250 кубиков мотор... ми попадна едно ТМ 300 (двутактово ендуро, на което само фара и стопа са ендурото... другото си направо кросово), което мисля да взема до дни - утре, вдруги ден... Мотора е дръглив и рязък - не можах да го запаля на огледа, собственика ми го пали и двата пъти... Но пък дявола в мен си каза думата и утре като си претегля парите, мисля да съм с нов мотор (голяма дума да не казвам, но май, май на там вървят нещата). Та мисълта ми е докато не пробваш няма как да знаеш. Купи си нещо по-евтино за да видиш какво точно искаш и да видиш какво не искаш...
            Последно редактирано от господин никой; 22-10-08, 14:43. Причина: корекция на пост и добавка...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X