Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разлики между Yamaha YZ/WR 450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разлики между Yamaha YZ/WR 450

Уффф,никакви топли смукачи не съм ограждал,явно без писане няма да станетака това което набързо бутнах за да покажа за yamaha wr-yz беше разликите в година и модел,започвам с годините и разликата им:99-2001-02,рамата е тръбна,щеката на маслото е централно пред резервоара,първа и най-НАЙ видима при тези години на производство,задната част на рамата от степенката отиваща до под задния калника също е тръбна и в същия цвят,сега малко пласмасария,резервоара,вр-уз:двуточково захващане на страничните вуздуховоди(болчетата),малко по полегата форма на седалката и врязването на задните бели капаци в нея...
    2003-2006тръбна рама,щеката за маслото изнесена малко в страни(ляво)не е централна,задната част отиваща под калника е алуминиева,триточково захващане на резервоара,по изправена позиция на водача и белите капаци са успоредни на седалката...това са едни от най простете и най видните черти на yamaha между годините,за2006 модела става коренно различен,дано сега ме разбере колегата,няма да почвам за разликата между вр-уз щот колкото и да се изпише мотор се гледа на момента,по книга не се купува

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
      Уффф,никакви топли смукачи не съм ограждал,явно без писане няма да станетака това което набързо бутнах за да покажа за yamaha wr-yz беше разликите в година и модел,започвам с годините и разликата им:99-2001-02,рамата е тръбна,щеката на маслото е централно пред резервоара,първа и най-НАЙ видима при тези години на производство,задната част на рамата от степенката отиваща до под задния калника също е тръбна и в същия цвят,сега малко пласмасария,резервоара,вр-уз:двуточково захващане на страничните вуздуховоди(болчетата),малко по полегата форма на седалката и врязването на задните бели капаци в нея...
      2003-2006тръбна рама,щеката за маслото изнесена малко в страни(ляво)не е централна,задната част отиваща под калника е алуминиева,триточково захващане на резервоара,по изправена позиция на водача и белите капаци са успоредни на седалката...това са едни от най простете и най видните черти на yamaha между годините,за2006 модела става коренно различен,дано сега ме разбере колегата,няма да почвам за разликата между вр-уз щот колкото и да се изпише мотор се гледа на момента,по книга не се купува

Приятелю за 26 дена проучване това ли откри..........еее адмирации.....сега да не кажеш,че си инженер в Ямаха и си ги знаеш....тез неща.....

П.п Само сега да не кажеш,че се заяждам,щото некой ми освятка предния пост,та в този ред на мисли ако си го помислиш ела да пием по една ракия за да видиш че не съм от тая порода хора(заядливите)само ми се обади ако решиш да идваш...

П.п.п И аз не ги разбирам Сините мотори ама някак изкуствено я подфана темата пак.

Ааааа.....и забравих да те питам на колко си години и пиеш ли ракия.....
      Последно редактирано от spl77; 30-12-08, 23:52.

Коментар

сега видях темата пак

Коментар

До: Информация за Yamaha YZ/WR 450

Първоначално публикуван от ИЛИЯН ТОТЕВ Преглед на мнение
          Правилно ти е написал собственика.Мотора е yz с калници wr
          И според мен е така защото на ВР 450 въздушния филтер се сваля от лявата страна а на този не.За годината те е лъгал,понеже след 2005г. да със алуминиева рама.Сетих се за още една разлика освен стартера на YZ-тата на всички няма резерва на кранчето а само on-off.Според мен е по-страшно ако те убеждават във обратното,че е ВР със кросови калници.
          [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

От: До: Информация за Yamaha YZ/WR 450

Няма как да е 2002 Погледни резервоара (2004 - 2006 ) След 2006 са с алуминиеви рамки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X