До: Разлики между Yamaha YZ/WR 450
Уффф,никакви топли смукачи не съм ограждал,явно без писане няма да стане
така това което набързо бутнах за да покажа за yamaha wr-yz беше разликите в година и модел,започвам с годините и разликата им:99-2001-02,рамата е тръбна,щеката на маслото е централно пред резервоара,първа и най-НАЙ видима при тези години на производство,задната част на рамата от степенката отиваща до под задния калника също е тръбна и в същия цвят,сега малко пласмасария,резервоара,вр-уз:двуточково захващане на страничните вуздуховоди(болчетата),малко по полегата форма на седалката и врязването на задните бели капаци в нея...
2003-2006тръбна рама,щеката за маслото изнесена малко в страни(ляво)не е централна,задната част отиваща под калника е алуминиева,триточково захващане на резервоара,по изправена позиция на водача и белите капаци са успоредни на седалката...това са едни от най простете и най видните черти на yamaha между годините,за2006 модела става коренно различен,дано сега ме разбере колегата,няма да почвам за разликата между вр-уз щот колкото и да се изпише мотор се гледа на момента,по книга не се купува
Уффф,никакви топли смукачи не съм ограждал,явно без писане няма да стане
така това което набързо бутнах за да покажа за yamaha wr-yz беше разликите в година и модел,започвам с годините и разликата им:99-2001-02,рамата е тръбна,щеката на маслото е централно пред резервоара,първа и най-НАЙ видима при тези години на производство,задната част на рамата от степенката отиваща до под задния калника също е тръбна и в същия цвят,сега малко пласмасария,резервоара,вр-уз:двуточково захващане на страничните вуздуховоди(болчетата),малко по полегата форма на седалката и врязването на задните бели капаци в нея...2003-2006тръбна рама,щеката за маслото изнесена малко в страни(ляво)не е централна,задната част отиваща под калника е алуминиева,триточково захващане на резервоара,по изправена позиция на водача и белите капаци са успоредни на седалката...това са едни от най простете и най видните черти на yamaha между годините,за2006 модела става коренно различен,дано сега ме разбере колегата,няма да почвам за разликата между вр-уз щот колкото и да се изпише мотор се гледа на момента,по книга не се купува

Погледни резервоара (2004 - 2006 ) След 2006 са с алуминиеви рамки
Коментар