Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ с официален представител!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КТМ с официален представител!

Миналата седмица ходих при Еди да си купя масло,и като влезнах забравих за какво съм тръгнал,че на долния етаж всичко е оранжево.Страхотни неща видях при него,направо се изненадах.Поздрави...

Коментар

Има ли информация дали Еди ще стане представирел и на Husaberg?

Коментар

Да и мене това ме интересува-дали ще стане представител на Husaberg?

Коментар

и да стане-какво от това?!....още един проблем за решаване и още една чета недоволни австрийци, които не искат да разберат, че няма как да се продават по 200-300 нови мотора на година! Тези хора в Пазарджик са представители и на Хусаберг и досега са прдали едва 2 мотора-и то на приятели!
          A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Вальо от Пазарджик бе при Сашо Ковачев. Там бе официалния представител и доставчик на КТМ за БГ, Както и за Хусаберг. При тях ми е мотора и не ми го дават още. Сега на ново място ли е КТМ+Хусаберг?
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от suhoi27 Преглед на мнение
              и да стане-какво от това?!....още един проблем за решаване и още една чета недоволни австрийци, които не искат да разберат, че няма как да се продават по 200-300 нови мотора на година! Тези хора в Пазарджик са представители и на Хусаберг и досега са прдали едва 2 мотора-и то на приятели!
              Има как да се продават дори и повече мотоциклети и атв-та и то нови. Само, че ние искаме да открием топлата вода със сегашната система на продаване. Според мен капацитета на продажба на нови мотоциклети в България без скутери е над 2000 бр. Но това не става с един магазин в София, а по съвсем друг начин. Не визирам Еди само, а всички официални вносители от Ямаха, през КТМ до БМВ дори.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                Вальо от Пазарджик бе при Сашо Ковачев. Там бе официалния представител и доставчик на КТМ за БГ, Както и за Хусаберг. При тях ми е мотора и не ми го дават още. Сега на ново място ли е КТМ+Хусаберг?
                Вальо си е в Пазарджик, на старото място. Ковачев си е в Пловдив.
                Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                  Вальо си е в Пазарджик.
                  Доста бе в Пловдив, поне до преди месец-два!
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

KTM го няма в пз поне 8 месеца

Коментар

Представителството на КТМ и Husaberg е преместено в Пловдив, Вальо и компания също са там.
                      Иво Георгиев
                      Gworkshop

Коментар

В Пазарджик на старото си място пак се върнаха. Преди три дни бях при тях в старият (нов) магазин. Още го подреждат. Може да е останало нещо и в Пловдив при Гладиатор. Не съм се интересувал за там, но Вальо ми каза че се връщат в Пазарджик и сега редят пак магазина.
                        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                          В Пазарджик на старото си място пак се върнаха. Преди три дни бях при тях в старият (нов) магазин. Още го подреждат. Може да е останало нещо и в Пловдив при Гладиатор. Не съм се интересувал за там, но Вальо ми каза че се връщат в Пазарджик и сега редят пак магазина.
                          Явно имаш по-прясна информация, но все пак полезна
                          Иво Георгиев
                          Gworkshop

Коментар

От: КТМ с официален представител!

Магазина си е в Пазарджик.
                            Евала на хората от склада, тези които се занимават с наличностите и поръчването на части ,явно си разбират от работата. Щом има и разни екзотики на склад браво !!!!!!
                            Ако всички , които продават части и мотори в България са като тях няма да има безсмислени теми по форумите кои по по най.
                            LZ1VPM
                            KTM 450 SX
                            JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD

Коментар

Колеги съществува ли все още магазина и склада в Пазарджик,защото не мога да намеря никакво инфо и не ми отговарят на мейла.
                              Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                              Gas Gas EC 200

Коментар

0899131018 това е телефона, на който може в Пазарджик
                                да поръчаш части директно - Митко.
                                Gas Gas ec 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X