Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ с официален представител!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Голям майтап сме.......тази тема,както и всичко останало изби на социален спор....е няма ли начин да се отървем от този завършек на всичко?!
    Е може КТМ да са Бета версия,но пък тя печели бета ралито Дакар.... аз имам една нова бета и засега имам само Алфа усещания в седалищната област и леки болки в предмишниците))

Айде със здраве
    A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Дакар си е Дакар, не го намесвай с масовия спорт и масовия мотоциклет. Там мотоциклетите са специлно подготвени и всяка вечер сигурно им прават основен ремонт Предимството на КТМ идва най-вече от силната финансова подкрепа на RedBull в което няма нищо лошо. Пожелавам им и техните мотоциклети да станат не по лоши от японските си събратя
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от suhoi27
        Голям майтап сме.......тази тема,както и всичко останало изби на социален спор....е няма ли начин да се отървем от този завършек на всичко?!
        Е може КТМ да са Бета версия,но пък тя печели бета ралито Дакар.... аз имам една нова бета и засега имам само Алфа усещания в седалищната област и леки болки в предмишниците))

Айде със здраве
        Еи с такива доводи, направо ме просълзявате

Ти като си видял какво карат хората на дакар, да разбирам ли че си видял и с каква асистениция са и си си купил и 1-2 камиона от техните

Коментар

Изобщо нямам намерение да участвам в безумни спорове за това,кое е по добро. всеки си има мнение и си плаща,за което)
          A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

сега пак го избихте на тва КТМ срещу другите
            дайте да се върнем по темата и по интересните въпроси засегнати край нея
            а именно за представителствата и продажбата на нови мотори
            според мен един от основните проблеми и пречки пред продажбата на повече нови мотори е и гадните лизингови условия или по скоро липсата на такива

според мен даже и в щатите и в европа и навсякъде без изгодните лизинги нови мотори почти НИКОЙ няма да си купи

Коментар

масовият българин е селянин /нямам предвид живеещ на село/слушаш чалга и каращ голф 2-ка
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Абе дайте някакви координати на тез хора.Има ли в края на краищата представител на КТМ или кво?
                К. Кулев

Коментар

Незнам дали има... но дори и тайните служби не знаят за тяхното съществуване Бонд, Джеймс Бонд

Коментар

айде пак нещата станаха "социални"..много тъпо ,че никой не чете каква е темата.....НЕ Е КОЙ е Най-суетен или нещо такова а СТАВА въпрос за КТМ..........

ТА: Човека се казва Валентин или нещо такова,ГСМ му:0878959502.
                    Намира се в Пазарджик,имат много докарани мотори но още чакаха цени.

Коментар

А дано поне един от тези докарани мотоциклети да е за спонсорство, а не всичките за продажба...

Коментар

Kirov&Tantchev-Motozikleti GMBH
                        Prelom Str. 5a
                        1113 Sofia
                        Tel: +3592-9714561
                        Fax: +3592-9713742
                        E-Mail: repsol@techno-link.com

това излиза в КТМ.....
                        IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Здравейте! Имам сериозен проблем с намирането на консумативи и резервни части за КТМ........до миналата година си поръчвах от Киров и Танчев макар че на практика се оказа че не могат да доставят доста от артикулите в каталога. Случвало се е да ми върнат депозит на поръчка, поне бяха коректни да ми ги върнат бързо. С две думи получавах нещо и се радвах /типично по български/. Има нещо извратено в родния бизнес не мислите ли???? В момента имаме един мистериозен представител който не ни иска парите...????? Май не става въпрос за бизнес а може би далавера?????? Стават много въпросителните .......
                          Ще се радвам ако някой може да помогне. Спешно ми трябват маслени филтри за КТМ400EXC 2000g
                          [email]dany_npp@mail.bg[/email]

Коментар

Шампион не произвеждат ли за този модел?

Коментар

Аз все си мисля че е точно Шампион Х320

Коментар

И аз си мисля, че ще е няква далавера цялата работа. Кофти ситуация наистина...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X