Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 250F SX или EXC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 250 SX или EXC

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
    не е така ако говорим за някой по-нов SX защото има стартер а и на доста стръмничко си потеглям от место ,всичко е въпрос на навици и умения
    Ти потегляш ,ама знаеш ли че на съединителя му се такова мамата

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      Ти потегляш ,ама знаеш ли че на съединителя му се такова мамата
      май му се такова ако е на полусъединител ,а аз направо си тръвам ,е ако не може да тръгне кръгом и втори опит не го мъча на полусъединител

Коментар

КТМ 250 EXC-F има ли някаква разлика междо 2006, 2007 и 2008 ако има каква е тя ?

Коментар

Двигателя на '06 и 07/'08 е напълно различен! Разбира се и шаситата и окачване и всичко, но ако можеш си вземи след 2007...
          Разлика м/у '07 и '08 е малка...
          Последно редактирано от BukToP; 26-09-08, 19:49. Причина: Допълнение....

Коментар

Виктор много ти благодаря за информацията.

Коментар

KTM 250 EXC-F 2007г. на каква цена върви? (Втора ръка)

Коментар

Разлика м/у '07 и '08 е малка...
                ..в двигателя..при 250 може и да няма разлика много но иначе..2007 08 ма бе точно обновяването на мотора..доста доста различни са вече 08 ма

Коментар

виж в mobile.de

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                    ..в двигателя..при 250 може и да няма разлика много но иначе..2007 08 ма бе точно обновяването на мотора..доста доста различни са вече 08 ма
                    Ми не. Имаме и двата модела, няма разлика...'06/'07 са доста различни...'07/'08...не толкова и външно и вътрешно

Коментар

Първоначално публикуван от г-н Марков
                      Ще ме извиниш, но нещо нищо не разбрах от това което си написал. Ще обясниш ли пак .
                      Отговорих на Митков, той е разбрал

Скъпи са много моторите в Германия. Ако искаш чисто нов SX '08, ми кажи.

Коментар

До: KTM 250F SX или EXC

Буквата Ф променя мно нещата ,нямат нищо общо единия с другия двигател.Аз преди време точно това писах ,явно никой не го е чел.Доколкото знам ф версията излиза от 2007 аз съм карал такъв и е много добре в сравнение с старата версия.Залагам изцяло на ЕХЦ 250 4т Ф ,но да си призная като цяло КТМ неса най любимата ми марка
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Пепи имаш право да се уточним, че става въпрос за четиритактовите КТМ-и тоест F.

Значи понеже се чуди човека какъв да си вземе. Ако това ще му е първи мотор за гората, задължително EXC-F!!! SX-F си е много сериозен мотор, който не е за начинаещ или поне ще му дойде доста силен, а и не е за гората по ред причини предъвквани в мнооого теми досега. Безмислено е да се мъчиш с по-мощен мотор в гората. Не че EXC-F не върви, напротив, много добре си върви даже. Не винаги мощността е за предпочитане особено в началото ти като моторист. Успех в избора!

Коментар

Първоначално публикуван от г-н Марков
                            Видях, но искате да кажете че KTM 250 EXC-F 2007 на 2.500 км е 10 бона ?
                            Тва шега ли е?

Марков, желателно е да се въздържаш от такива несъществени коментари, които освен да разводняват темата с нищо друго не допринасят!

Това е реалноста. Такива се цените.
                            Ако нещо не е по вкуса ти имаш пълното право да се оплачеш на арменския поп, но не и във форума с подобни постове!

Коментар

Ми не. Имаме и двата модела, няма разлика...'06/'07 са доста различни...'07/'08...не толкова и външно и вътрешно
                              ..нещо се бъркате или сравнявате модела със стария двигател със този с новия..а за този със стария двигател/който още го слагат на бетите/ ..въобще не става въпрос и не мисля че има смисъл да го коментираме
                              говорим за ктм и те с новия двигател 250 4 тактов а при тях обновяването 08 ма засегна всички модели и са много по различни от моделите до преди това

..а за цените вчера бях писал едно мнение нещо не го виждам..както и да е ..но от около 14 000 струва нов ..за 2500км ..колко мислите че трябва да поевтинее..я си представете вие да сте дали 14 и след 2500 км да ви предложат примерно 6... дали ще се навиете

Коментар

Ето ви снимки на стария двигател който се разпознава от 100 км със специфично тесния си и висок цилиндър с водната помпа отгоре и новия които е генерално нов а не преработен стар, с вид доста по наподобяващ японските си събратя.
                                Ако не се лъжа кросовите модификации от 2007 са с новия двигател, а ендурото от 2008-ма. Съответно и новия дизаин при кроса навлиза 2007-ма а при ендурото 2008-ма
                                Прикачени файлове
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X