Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 250F SX или EXC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM 250F SX или EXC

Здравейте!
    Тук можете да давате своите лични мнения за двата модела на KTM.
    Тук по-разбиращите участници във форума могат да дадът някой съществени съвети и мнения относно SX и EXC. Така новаците във този спорт могат да научат нещо повечко, което да им е от полза.

Моят първи въпрос е: кои модел е по потходящ за хард каране из черни пътища и из планината?

До: KTM 250 SX или EXC

Ми единия модел е за моторкрос(SX)а другия си е хард ендуро(EXC).
    Според мене по голяма работа ще ти сварши EXC-то.Защото е по плавен от SX-са.А и ти ще го караш в планината там има много тясни патечки които се минават по технично!
    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Колега, моля те да уточниш за 2-тактовите модели ли питаш или за 4-тактовите (имат една F накрая) за да мога да ти отговоря по-точно!

Коментар

Много сажелявам Ivo че несъм пояснил, просто съм новак и несе съобразявам с детайлите. Говоря за 4 тактов 250 КТМ.
        Извинявам се!
        rambo благодаря за инф. Значи SX не е потходящ за бавно и прецизно каране, а EXC е ?

Коментар

..ако ще караш ендуро-си вземи ендуро модела..ако ще караш крос...кросовия...ако и двете..вземи си ендурото става си и за що годе мотокрос..преспокойно и за ендуро..че и за "кафе" рейсър даже

Коментар

А каква е разликата между двата модела SX и EXC.
            мощност; амортизация; управление

Коментар

....ееее тука темата става вече..мноого обширна...потърси инфо из нета има прееедостатъчно по темата включително и във форума

Коментар

Първоначално публикуван от г-н Марков Преглед на мнение
                мощност +SX, понеже е по-мощен от ендурото, амортизация +EXC понеже е ограничен в обороти и с други настройки и оттам по-малко износване, управление +SX по-лек е от EXC-то с 10-на кила, ако имат значение при и без това ниската маса на 2-а модела..

Коментар

И всичките тези работи си ги пише тук някаде ама няма мераклии да ровят из форума.

П.П Абе ровете из форума бе момчета не е забранено.

Коментар

От опит те съветвам,ако ще караш по горите вземи си EXC-то,те ендженерите са си го направили единия за мотокрос другия за еднуро.
                    Не се лъжи че SX-a е по-лек и по-мощен,като ти угасне десетина пъти по некоя гадна пътечка,вервай нема да ти се кара вече мотор.Аз направих тази грешка и се наложи от CR500 да се метна на XL600

Коментар

Мене точно мощноста и масата ме подлъгват, но добре че има компетентни участници, който са си изпатили.
                      Найстина във форума има доста информация, но е изписано за други марки и други модели. Аз съм новобранец и не ми е нужно доста обяснение, но ако ви представлява някаква трудност неви задължавам да ми обясните.
                      Благодаря на компетентните.

Коментар

не е така ако говорим за някой по-нов SX защото има стартер а и на доста стръмничко си потеглям от место ,всичко е въпрос на навици и умения

Коментар

+ за ЕХС то е и предавателното число на скоростите по къси за по засукани места. А и по-голяма мощ в ниски което си е много важно за ендуро.
                          В общи линии и аз съм на мнение, че едното си е за писта а другото за ендуро.
                          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Пак предъвкваме стари неща.
                            То си е ясно че SX е кросовия а EXC ендурото.
                            Но ендурото много по става за мотокрос отколкото кроса за ендуро
                            Плюс това може да се регистрира и да си се движиш съвсем законно по улиците.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Но ендурото много по става за мотокрос отколкото кроса за ендуро
                              Плюс това може да се регистрира и да си се движиш съвсем законно по улиците.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X