Re: Kawasaki KLX 250 - 1996
че какво като е начинаещ
и аз директно на кросов мотор се качих
нито съм карал балканчета нито симсоми нито мз или чз
направо на кросака
свиква се макар и по бавно, ама като му свикнеш е голям кеф
в началото наистина те плаши и панирва защото е нервен и експлозивен. да не казвам голяма дума ама ако се качиш директно на 250 сигурно по няма да те шашка отколкото 125.
е иска си и голяма техника на каране де. лек е и те размятква накъде ли не, седнал трудно се кара, постоянно трябва да го управляваш с тяло, а на искачвания каквото и да става нетрябва много много да връщаш газта. има си малко психологически момент тука
че какво като е начинаещ
и аз директно на кросов мотор се качих
нито съм карал балканчета нито симсоми нито мз или чз
направо на кросака
свиква се макар и по бавно, ама като му свикнеш е голям кеф
в началото наистина те плаши и панирва защото е нервен и експлозивен. да не казвам голяма дума ама ако се качиш директно на 250 сигурно по няма да те шашка отколкото 125.
е иска си и голяма техника на каране де. лек е и те размятква накъде ли не, седнал трудно се кара, постоянно трябва да го управляваш с тяло, а на искачвания каквото и да става нетрябва много много да връщаш газта. има си малко психологически момент тука
Аз лично по по-стръмни баири които изискват цялата налична газ, не мога да се задържа върху мотора
) ... общо взето изисква усет. А за резкия характер - зависи от машината и настройките. Мойта е като агънце, а пък на ЦР125 не искам и да се качвам
), но разправят, че бил доста плавен.
да видим кой е по инат
Коментар