Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLX 250 - 1996

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Kawasaki KLX 250 - 1996

Първоначално публикуван от iozi Преглед на мнение
    е дай си номера в Skype!Това е страшен мотор, поне моят!Много съм доволен ,като за първи мотор ,просто нямам думи!Сега ако се върна преди една година пак щях да си взевма същия!!!
    Това за частите и мен ме изненада, аз този сезон му направих цялостна профилактика и нищо не съм побъргарявал(значи се намират части).Сменил съм ангренажна верига,центровка клапани(с нови пулове, а не с шлайфане), нови лагери на окачването и задната гума,предните амортисьори са ясни, смених също пиньоните, веригата и гумите както и лоста за скорустите +оригинално винтче за него.Всичко идва до 2 седмици!
    ми аз съм приятел на дивеча и понеже него няма да го има 7 дена защото е на състезание ме помоли да отговарям вместо него . Като за начало неговият скайп е rado_divecha a моят е chaveto3466 ако можеш сега да ме намериш и да си попишим малко с теб
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

здравейте
      Иози пощатат ми е rado_divecha@abv.bg ако иксаш тея дни да си пишеме та защото сам на състезание колко пари ти се варзаха вс. части??

Коментар

Aз ги взех от различни места , но за пуловете си спомням ,че излезнаха по-3лв броя!Веригата-ангрен. я взех от Англиа ,май за 75 паунда~220лв.(ако не греша).За другите неща не си спомням.
        EXTREME

Коментар

оня ден гледахме при бучаков клх 250 и димитър за малко да го купи ..не му стигнаха парите-3200 май му искаха
          иначе изглеждаше добре моторчето-внос от япония

Коментар

помогнете ми какв мотр да избера

здравейте
            предложете мотор-
            до 3500лв, 4 такта, ендуро,аз сам 188см висок и тежа 85
            препорачайте нещо
            благодар ви предвариелно на всчки

Коментар

Това е страшен мотор, поне моят!Много съм доволен ,като за първи мотор ,просто нямам думи!Сега ако се върна преди една година пак щях да си взевма същия!!!
              ахаа.. а преди време като ти разправяхме си мислеше че искаме нещо да те набутаме с ММ

Коментар

митков каде се намира този мотор в софия ли
                клх е ама R ли или шусейната версия има ли снимки да го вида и като мога да ида на живо да го вида

Коментар

в хасково е
                  предният му калник е супермото
                  иначе си е клх само че задният калник му е прав като на по новите модели ехс например
                  те специално клх за разлика от кдх разликите м/у R и по нормалния модел са почти никакви..докато при кдх има големи разлики
                  така че става
                  разбира се трябва и ти да си го видиш да го покараш..не е чак като на йози толкова нов ..но все пак добре изглеждаше много приятно вози..
                  ..димитър го гледаше повечето аз врътнах само едно завойче ..по настояване на димитър
                  хасковлии щяха да му пускат снимки във форума не знам какво направиха

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                    ахаа.. а преди време като ти разправяхме си мислеше че искаме нещо да те набутаме с ММ
                    e аз тогава прохождах, а и нали съм ви казвал какво ме съветваха хората от другите форуми "НЕ ВЗИМАЙ НИЩО КОЕТО ЗАВЪРШВА НА АКИ".Добрече не ги послушах!!! Просто не виждам какво повече мога да желая от първи мотор!!!!!
                    EXTREME

Коментар

и митков кви са ти впетатленията
                      ти колко килограма си аз сам 85 дали 6те варви с мене

Коментар

то за вървенето ще върви..и аз съм 85 кила
                        ..ти какво искаш да правиш с този мотор

Коментар

ами с този мотор искам даси обикалям по гората (не по кои знай трудни патеки)и да се воза по рятко в града но предимно за гората ми трябва с колко скорости е и има ли табло??

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            хасковлии щяха да му пускат снимки във форума не знам какво направиха
                            Споко де, ще му пуснем. По-принцип е приоритет да се продаде в Хасково, за да увеличим клуба, но ако някой го иска няма да му чупим хатъра. Иначе моторчето наистина е много запазено.
                            Иво Георгиев
                            Gworkshop

Коментар

има го вече в мобилето
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                                има го вече в мобилето
                                Димитър , може ли да пратиш некви снимки или клипчета на gosho_chaveto@abv.bg ili na rado_divecha@abv.bg за да го видим този мотор , тъи като в мобиле няма да може да се види още няколко дни ? Ако ще ти е по удобно ме намери в скайп и ми ги прати там (chaveto3466) Благодаря ти предварително
                                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X