Re: Kawasaki KLX 250 - 1996
благодаря ви за отговорите
дибри ли са морите в еди имам предви за кавазакитата клх-овете?
					благодаря ви за отговорите
дибри ли са морите в еди имам предви за кавазакитата клх-овете?
 и на задна малак кеко може да ти каже как варви
 и на задна малак кеко може да ти каже как варви  мисля аз че хонда цр250 е по добре но не знам той да си реши човека,че то за килограмите аз сам 100тина и с моя мотор дет е я70 кила и 32коня полвинта поумрели и ходя на сякаде та представям си тва моторче кво ще прави ма аз сам си по по-големте мотори и ще си купвам нещо над 600 кубика
 мисля аз че хонда цр250 е по добре но не знам той да си реши човека,че то за килограмите аз сам 100тина и с моя мотор дет е я70 кила и 32коня полвинта поумрели и ходя на сякаде та представям си тва моторче кво ще прави ма аз сам си по по-големте мотори и ще си купвам нещо над 600 кубика

Мс предварително
 Мс предварително  

Проблема бил, че искал обороти, мажела му се свещта и ненамсикво там...  ама като го покара известно време ще му свикне! Да не говориме, че като КТМ-овото окачване друго няма да намери. Дори на ниска скорост като преминаваш през неравности сработва перфектно и не къса ръцете като по-старите кросаци! Направо си е супер мотора и за начинаещи, тегли си от средните доста прилично.
 Проблема бил, че искал обороти, мажела му се свещта и ненамсикво там...  ама като го покара известно време ще му свикне! Да не говориме, че като КТМ-овото окачване друго няма да намери. Дори на ниска скорост като преминаваш през неравности сработва перфектно и не къса ръцете като по-старите кросаци! Направо си е супер мотора и за начинаещи, тегли си от средните доста прилично.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар