Първо искам да те помоля за нещо. Броя на пуснатите теми и запитвания е обратнопропорционален на отговорите, които ще получиш. Моля те, съобрази се с правилата на форума и задавай ясни и обосновани въпроси, по възможност написани на кирилица и избягвай безразборното пускане на едни и същи теми в различните раздели на форума.
Кои по точно параметри те интересуват? Изясни се какво искаш от тази машина, за да могат колегите да отговорят на въпроса ти.
Ето някои интересни места в нета, които открих за 2 минути:
1997 Honda XR400R Vs. 1997 Kawasaki KLX300RFour-Stroke Trail Bikes: Which One Is Right For You?
Във форума също е писано за модела до колкото си спомням, използвай търсачката.
При разработката на ендуро мотоциклет конструкторите не си поставят за цел високата максимална скорост. В случая най-основната цел специално при тези мотори е проходимост и надежност. Ако скоростта те влече, бих те насочила както Венци прозорливо е отбелязал - ЗЗР да речем. Пак е кавазаки
Пожелавам ти приятно и полезно прекарано време тук.
Съжелявам за тапите въпроси и ви благодаря за отговорите
но примерно искам да ви питам варви ли повече от етз 251 или др. 2-тактов мотор сащо така чух че исклучвал от скорост?? може ли някой да ми прати клип поне звука да му чуя защто съм се насочил към такъв мотор но незная дали си струва 188см съм 85 кл
дали ще е потхудящ за мене i na и iozi коя год. ти е твоя? a и щях да забравя има ли в бг части за него ???
е дай си номера в Skype!Това е страшен мотор, поне моят!Много съм доволен ,като за първи мотор ,просто нямам думи!Сега ако се върна преди една година пак щях да си взевма същия!!!
Това за частите и мен ме изненада, аз този сезон му направих цялостна профилактика и нищо не съм побъргарявал(значи се намират части).Сменил съм ангренажна верига,центровка клапани(с нови пулове, а не с шлайфане), нови лагери на окачването и задната гума,предните амортисьори са ясни, смених също пиньоните, веригата и гумите както и лоста за скорустите +оригинално винтче за него.Всичко идва до 2 седмици!
Коментар