Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисля да си купя мотор Yamaha, моля за вашата препоръка

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мисля да си купя мотор Yamaha, моля за вашата препоръка

За 125-ца парите не са никак малко,пък и съм сигурен че до 2 месеца ще иска да го смени с по голям.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
      За 125-ца парите не са никак малко,пък и съм сигурен че до 2 месеца ще иска да го смени с по голям.
      и на мен ми се струват малко множко паричките за такъв мотор..,но мерак се гаси с пари ,а за смяна човека сам ще си каже даже и по-рано...

Коментар

Според мен пък въобще не трябва да ти се дава на мотор. Кво е тва искам еди кво си пък може и скутер, но да е син и да е готин. Ти не знаеш какво искаш и определяш мотор по картинка. Но важното е да е хубав!!! Сега ше земеш 125-цата ще я караш по джапанки и панталонки и няма моторчето да види и грам подръжка 2 години, но споко, ямахата е синя. Верно че съм само 2 год. по-голям от тебе, но тва твойто е детска работа, несериозна. Тва както една жена кат каже: "искам кола", ма ква да е мерцедес, щото само тва си знае жената и ще си я докара от майната си щото е металик и ще и отива на новите сандалки. Отделен въпрос че тоя мерцедес въобще не е подходящата кола за нея, но тва си знае жената просто. Надявам се стопляш метафората ми.
        [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от DWBaHu0 Преглед на мнение
          Мерси, но мисля че си намерих вече
          Yamaha YZ 125cc ....
          Поздравявам те за избора на 2Т!!!

Коментар

Успех с покупката на 2т.мотор.Но ако все пак размислиш и нямаме сделка обади ми се тел.0899885777.Мога да ти предложа YAMAHA XT225SEROW произведен 2001год. с регистрация и всико платено за 2008г.Това според мен е перфектния избор за начинаещ ендурист и с разход по шосе3/100км е направо мечта при това само за 3300лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X