Обява

Свий
Няма добавени обяви.

+ - КТМ СХ 400/450/520

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: + - КТМ СХ 400/450/520

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Ти пък каво разбираш от мотори?
    Аз много меже да не разбирам но просто си казвам мнението! Изрично съм ви написал че не съм компетентен! Не е нужно така да ме режеш!
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
      Аз много меже да не разбирам но просто си казвам мнението! Изрично съм ви написал че не съм компетентен! Не е нужно така да ме режеш!
      Ама никой не те реже бе пич! само коментираме погрешно си разбрал написаното. Ако има нещо извинявай!!!

Коментар

Ами така ми прозвуча. А и той п.джартов е имал и YZ450f А сега бетата му е с ктм-ски двигател и може да направи сравнение кой е по шумният мотор но за мен това е КТМ-а. Иначе КТМ си е най добрата марка offroad мотоциклети в момента няма спор.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
          Ами така ми прозвуча. А и той п.джартов е имал и YZ450f А сега бетата му е с ктм-ски двигател и може да направи сравнение кой е по шумният мотор но за мен това е КТМ-а. Иначе КТМ си е най добрата марка offroad мотоциклети в момента няма спор.
          КТМ-а е определено по шумен но това не означава че трябва да вървиш след него и да събираш чаркове.Те са си го направили хората и знаят как трябва да бъде.Аз карах Ямахата и не мога да преценя кой е по шумен,но за мене и двете марки са повече от добри.Дори това дето е написано че КТМ са най добри за офроуд, не съм съгласен и може много да се спори по въпроса.Всички съвременни мотори са много изпипани и всички възможни проблеми са сведени до минимум.Не забравяйте че и стопанисването е от голямо значение.

Коментар

Разбирасе че си прав по всички тези отношения Аз никъде не съм си и помислял да кажа, че трябва да ходиш и да му събираш частите. А на мен КТМ 450ЕXC си ми е мчта и за мен те са върха Явно се е получило взаимно недоразбиране.
            Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              КТМ-а е определено по шумен но това не означава че трябва да вървиш след него и да събираш чаркове.Те са си го направили хората и знаят как трябва да бъде.Аз карах Ямахата и не мога да преценя кой е по шумен,но за мене и двете марки са повече от добри.Дори това дето е написано че КТМ са най добри за офроуд, не съм съгласен и може много да се спори по въпроса.Всички съвременни мотори са много изпипани и всички възможни проблеми са сведени до минимум.Не забравяйте че и стопанисването е от голямо значение.
              Ок. значи ктм ще да бъде следващия ми мотор...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X