Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мАторът на kolonal :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мАторът на kolonal

Бреййй, чак сега забелязах тая тема и в душата ми нахлуха спомени. Един прекрасен пролетен ден, преди повече от 13 години, след месеци неуморима борба с родителското тяло, слизайки по стълбите вкъщи, виждам пред входа ПЪРВИЯТ МИ СОБСТВЕН "МОТОЦИКЛЕТ" - Пиаджо Браво ! (Piaggio Bravo). Твоето, до колкото го виждам по снимките , е Ciao, което, мисля, е по-новият модел. Ама моето, за сметка на това, беше розово на цвят, пък и с хиляди проблеми по двигателя и педалната част. До колкото си спомням, вдигаше около 35 с попътен вятър, а по-стръмните улички в квартала ги катерехме заедно
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Радвам се, че темата ви харесва. Сега, няколко седмици след като придобих това уникално превозно средство, мога да добавя и първи впечатления. Придвижването в София е истинско удоволствие, с малки изключения. Хората не един и два пъти ми подвикват, ей, ти си си най-добре, докато се провирам между колите им в задръстванията. Определено стигам по-бързо там за където съм тръгнал. Лошото е, че наблюдението ми отпреди се затвърди. Почти никой не пази мотористите. Онзи ден един с камионче леко ме закачи и само бързата ми реакция успя да ме запази да не се окажа по гъз на асфалта. А днес, движа се по път с предимство и гледам една "овца", гоУф 2-ка, да злиза от една пресечка говорейки си по телефона. Предвидливо се изнесох вляво и овцата изобщо не ме забеляза. Настигнах я на светофара и я попитах какво прави, а тя невъзмутимо ми каза:
      -Е, нали има място по шосето?!!!
      Дали ако бях с джипа така смело щеше да излезе!!!!!

ПАЗИ СКУТЕРА!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        ...
        Темата е чудесна колега! Не се дразни на овците, защото ще ги виждаш всеки ден. Продължавай да се пазиш.

Жив и здрав!

Коментар

Като човек, навъртащ по 5-7000 километра на сезон в София със скутер, на базата на личен опит, съм стигнал до следният извод- карай максимално в дясно и така, сякаш ВИНАГИ си БЕЗ предимство. Не , че това е гаранция, че няма да те отнесат, но помага в много ситуации !
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Благодаря за пожеланията, наистина са удачни. А иначе, днес взех разстоянието от комбината "Кремиковци", имах малко работа там, до "Надежда" трета част за 41 минути. Със сигурност с кола няма да го взема за толкова малко време.

Коментар

Дойде време и аз да си търся такова и много се извинявам че ползвам темата на колегата. За съжаление такова моторче под 800 немога да намеря. Спрял съм се на piaggio смеска м/у браво, чао и симсон
              За 250 дават такова с двигател от симсон ср2. Та искам мнение от вас струва ли си ? Става въпрос за това http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...195&f1=details
              Не отказвам и предложения, само да е близо до Стара Загора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X