От: CRF mania (само за пристрастени)
..Браво..Много точно казано ..хих
катери, върви добре, описва лесно завоите, знае си пътя както се казва, ама като цяло ....... абе пенсионерска работа

Знам те аз тебе какъв си,даже и видеа имаш с такъв ПЕНСИОНЕРСКИ мотор.Иначе понеже са лоши и не стават за нищо всички четете темата и давате мнения

.Поздрави на всички.

само че аз скочих от црф450 на Кава 2т 250. Няма такава радост като лекичкия и подскоклив 2Т. Скоро пак карах един црф450р... на него ставам сърдит и навъсен, кОпам пистата на ниски и бързам бавно, а той бучи и грухти и яде разстояния. С моят карам с повече детски ентусиазъм. Лашкам си го по скоковете, бутам си го във въздуха, на където си искам, бръмкам си щастливо, няма ги вече тежките приземявания и вместо да му пазя клапаните от високите обороти, го сцепвам от газ да врещи и да се изтрелва. Иначе обиколките са ми същите (средни аматьорски
), ама 100 пъти по-интересни.
)) За същото време имам много повече начини да се забавлявам, а и в крайна сметка да покарам мотор, а на 450 само спя и стискам здраво, пък и ритането - нещо като горски фитнес. Няма съединител, няма задна спирачка - върши работата вместо тебе и ти краде от кефа - прави те мързел. Още се отърсвам от вредните мързелански навици.
хех там 2Т те прави мързелив: филтър, масълце, верига, едно буталце зимата, някое лагерче и дззъъъън дзъдзъъъъъъън...

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар