Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложете ми някав мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложете ми някав мотор

Здравейте
    Бихте ли ме посъветвали за няква читава 125-ца до 1200лв макс
    висок съм 178 , 60кг
    мотора ще е предимно за разходки из горите и планините....
    Спрял сам се на марките Хонда , Ямаха...

Мерси предварително
    Боян Илиев

До: Предложете ми някав мотор

Никой ли не предлага нещо читаво?

Коментар

ако се бръкнеш по надълбоко в кесиата предложениата ще завалят
      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Ми разгледай Honda mtx ... Yamaha DT ... Yamaha TDR (макар че мнгоо си патих от него)

Коментар

Ямаха DT
          Хонда CRM и MTX
          Кавазаки KMX и KDX
          Сузуки TS
          Всички модели имат вариант в 125 и са надеждни
          Избери най-запазения и подържан.
          Горе-долу са на тия пари, ако трябва добави малко, но вземи пазена машина.

Коментар

Първоначално публикуван от Renown Преглед на мнение
            Ми разгледай Honda mtx ... Yamaha DT ... Yamaha TDR (макар че мнгоо си патих от него)
            Yamaha TDR - много хубаво "паркетно" ендуро... Тук май не се търси това, обаче! Иначе и аз бях харесал за първи мотор един такъв - и цената му беше добра - към 2000. Покарах го за десетина минути - ако не го тормозиш с простотии е много удобен за градско и нямаш грижи! Лошото е като го свалиш от пътя...
            Последно редактирано от господин никой; 18-04-08, 08:13. Причина: Добавка...

Коментар

Имал сам и ямаха(дт-ваздухарка) и хонда(мтх-водно охл.) правилно си се ориентирал според мен тъй като си 60кг. и двата ште ти паснат идеално а и НЯМАТ ЧУПЕНЕ само хондата малко загряваше по много страмен баир но това не значи че е по-лошият вариант просто аз сам по тежак от теб (85кг.)и затова се тормози повечко.Желая ти успех в тарсенето

Коментар

Мен ако питаш вземи си КАВАЗАКИ КМХ 125 НЯМА по-добър мотор като за първи мотор от този . Сега ще си защитя и моята теза . Аз имам такъв от 3 години и единстеното , което съм правил по него беше задния амортесьор . Тои оригиналния си е ОК , ама аз го ползвах като крос и скачах супер много с него , а не съм никак лек тогава бях 92 кг. (сега ме е срам да кажа колко съм ) и на амотресиьора му се видя доста трудничко да ме поема и взе та изпусна . После сложих един по препоръка на Николай от форума и мотора заспа . Искам също да допълня , че за 3 години не съм оставял мотора на мира ( с изключение на тази зима , поради руси причини ) и всяко каране си му е като за последно винеги в червеното . Сега като му посвикнах почнах да го карам на задна супер много и го изправям на 2 и на 3 скорост ... не знам дали има друго 125сс ендуро , което да се изправя на 3-та . Няма байр , който да не съм могъл да изкача или кал , от която да не съм излязал , ставал съм свидетел как далеч по мощни мотори се у**рат карайки по мен . Относно Хондата и Ямахата мога да кажа , че са добри мотори . В равното караме с една и съща скорост ( Хондата е с 5/10 км.ч. по-бърза от Ямахата и Кавата ) , но в гората и двете ги надминавам с много , там кадето аз се катеря на 2 те се катерят на 1 (нямам впечатления от сузуки ТС 125 , защото тук нямаше такова ) Затова моя съвет е да си вземеш Кавасаки КМХ 125 ... повярвай ми няма да съжаляваш

Ето ти направо и един перфектен КМХ , който се продава във Форума . Наскоро даже му е правен и ремонт http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16876
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                  нямам впечатления от сузуки ТС 125 , защото тук нямаше такова
                  Аз пък от изброените имам наблюдения само над този мотор. Един приятел има такъв и си е супер както за гората, така и за градски условия.
                  Единственият косур на ТС моделите е, че са по-скъпи от своите събратя В мобиле съм гледал ТС 125Р се продават за по 2100-2200 (то колкото моят бе ) А иначе според мен разликата между модела 125Р и 200Р си е доста голяма, особенно в гората, по асвалт разликата не е толкова голяма, колкото по черни пътища и пътеки.

Относно човека, който е публикувал темата и който търси мотор, моето предложение е да види спрямо парите, с които разполага да избере най-стегнатият и най-потдържан мотор! Без значение Ямаха, Сузуки, Кавазаки, Хонда и каквото и да е ...
                  Успех с търсенето
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X