Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за пресечена местност?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Мотор за пресечена местност?

здравей iozi искам да те пораспитам за твойто kawasaki klx 250 можеш ли да ми дадеш телефон , ел.поща или скайп
    и един вапорс към др във форума- казаха ми kawasaki klx 250 (конкретно модела) изклучвал от 2-ра и 3-та ????

Коментар

Какъв мотор ще ми препоръчате?

привет на всички. От около година си търся мотор. Насочил съм се към японските заради повечето магазини за резервни части. Дайте съвет кво да си взема. 180см съм висок, 110кг, трябва ми мотор с който да разпусна в края на седмицата. Приготвил съм около 2000-2500лв. За тези пари мога да си взема нещо 250сс няма ли да ми е малко???
      Последно редактирано от iva_kx; 30-07-07, 14:21.

Коментар

До: Какъв мотор ще ми препоръчате?

Първоначално публикуван от bat_don4o Преглед на мнение
        привет на всички. От около година си търся мотор. Насочил съм се към японските заради повечето магазини за резервни части. Дайте съвет кво да си взема. 180см съм висок, 110кг, трябва ми мотор с който да разпусна в края на седмицата. Приготвил съм около 2000-2500лв. За тези пари мога да си взема нещо 250сс няма ли да ми е малко???
        забравил си да кажеш нещо важно - на колко си години
        2010 CRF 250 R

Коментар

До: Мотор за пресечена местност?

Малко ще ти е, насочи се към 600.

Коментар

Аз също съм нов с моторите...
            но да ти кажа... 250 2Т за първи мотор... си е ама доста силничко дори да си 150 КГ !
            Първия мотор който се научих да карам беше SUZUKI 125RM '94
            С него минах над 2000 км и асфалтов път не съм виждал !
            Купих го за 1400 лв !
            Единственото нещо което му купих беше шпрей за веригата и една задна гума. задния Пиньон беше от май по-голям от стандартния...
            Аз съм 72кг. 1.65
            Като му дам газ на първа и на втора се вдигаше на задна гума !
            Супер лек, супер лека и евтина поддръжка, здрав като биг, и досега не съм имал проблем да мина от там където другите минават... даже обратното !
            Разликата е че при двутактовите искат повече газ да им даваш... и вървят по-добре във високите обороти, доста по лекички са също
            4т особено над 450... абсолютно си е тотално ненормална работа човек който не е карал мотор да си вземе !
            Сега карам 250rm... '2003 и да ти кажа... през ум не ми минава да го сменям ! Това е мотора

Коментар

Първоначално публикуван от bat_don4o Преглед на мнение
              Аз съм близо до твоите килограми, като преди 1 седмица взех машина 450cc. По нанагорнищате ме носи много добре, и не съм сигурен че ако беше 250cc кефа щеше да е същия, т.е. имам предвид че може би е добре да вземеш нещо над 250 кубика.
              Нов съм в занаята и изказвам само личното ми усещане от двата 2-та дни каране през уикенда.
              Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

Първоначално публикуван от Rotor Преглед на мнение
                Аз съм близо до твоите килограми, като преди 1 седмица взех машина 450cc. По нанагорнищате ме носи много добре, и не съм сигурен че ако беше 250cc кефа щеше да е същия, т.е. имам предвид че може би е добре да вземеш нещо над 250 кубика.
                Нов съм в занаята и изказвам само личното ми усещане от двата 2-та дни каране през уикенда.
                Брат за тези два дни нищо не си видял от мощта на 450 ката особено ако е новичка И аз имам скромен опит с 450 ките защото съм взимал да карам от батковците докато пушат за отдих на ливадите И така докато те почиват аз от 125 се мятам на 450 и газз. Да ама то това простотии не търпи Като му развиеш ръчката и няма удържане, а толкова много мощ за начинаещ не е добре Просто отначалото му имаш страх и не смееш да го ръчкаш, но идва момента когато стаха изчезва и ти започваш да му даваш газ. Този момент обикновенно настъпва след около месец а за месец човек неможе да натрупа нужният опит зада се справи с тази мощност в някой по критични моменти. И обикновенно това се отразява първо на з.дника като сраничният ефект е, че после неможеш да си седнеш на него дълго време.
                Това разбирасе е мое мнение. Не казвам, че неможе да се почне и с 450 но за мен това не е полезно.
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

... е засега поне още му имам страха и внимавам с газта, но определено ми прави впечатление на кратки но по-големи стръмнини че като му дадеш разумна газ гази като танк и няма назад, а на правите от 3-та нагоре като му зададеш е кеф да усещаш задната как рови . Все пак внимавам за навиването на газта при по-стръмни участъци, тъй като предпочим при първите падания мотора да не е върху мен ...
                  Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

Първоначално публикуван от iozi Преглед на мнение
                    Е нещо май почвам да се чудя и за 250 4т,това ще ми е първия мотор,досега съм карал само на курса а изпита ми е сега през Декември.Идеята ми е да посвикна,пък после нещо истинско.Тия 250 4т наистина ли са толкова слаби,за начало аз ще трупам опит по черни коларски патища с наклон позволяващ и кола да мине,всичко с времето си.Поне от спорта това сам научи ,нетрябва да барзаш, то само си идва ,защото травмите са брутални!
                    А и почти никакви съвети не прочетох за съьранението на мотора(на открито)
                    Здрасти!
                    Ви ли ми казал каде си карал курсовете за -А категория?
                    Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X