Re: Мотор за пресечена местност?
здравей iozi искам да те пораспитам за твойто kawasaki klx 250 можеш ли да ми дадеш телефон , ел.поща или скайп
и един вапорс към др във форума- казаха ми kawasaki klx 250 (конкретно модела) изклучвал от 2-ра и 3-та ????
здравей iozi искам да те пораспитам за твойто kawasaki klx 250 можеш ли да ми дадеш телефон , ел.поща или скайп
и един вапорс към др във форума- казаха ми kawasaki klx 250 (конкретно модела) изклучвал от 2-ра и 3-та ????
И така докато те почиват аз от 125 се мятам на 450 и газз. Да ама то това простотии не търпи
Просто отначалото му имаш страх и не смееш да го ръчкаш, но идва момента когато стаха изчезва и ти започваш да му даваш газ. Този момент обикновенно настъпва след около месец а за месец човек неможе да натрупа нужният опит зада се справи с тази мощност в някой по критични моменти. И обикновенно това се отразява първо на з.дника като сраничният ефект е, че после неможеш да си седнеш на него дълго време.
. Все пак внимавам за навиването на газта при по-стръмни участъци, тъй като предпочим при първите падания мотора да не е върху мен
Коментар