Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за пресечена местност?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор за пресечена местност?

Здражеите,реших,че е дошло време и аз да си взема мотор!Само има някои въпроси на който още търся най-точният отговор:
    1 Какъв модел?-ще го карам предимно в планината и искам да е повече за off-road отделил съм до 3500 лв. ,но да мога и да се движа и в града,отделно съм приготвил към 1500 лв. за екипировка!
    2 Има ли проблем ако го държа на охраняем паркинг и през зимата?

Надявам се,че ще дадете някакви предложения,предварително благодаря!
    EXTREME

XR 400 R (обаче за под 5000 едва ли),XR 600 R, YAMAHA TTR600,YAMAHA TT350
    това са твоите модели, като клас се водят хард ендуро.Ямахите по-принцип са с по цивилна насоченост.

http://mobile.bg/perl/main.cgi?topme...482&f1=details

Виж този!Ако е добър си заслужава парите,но за тази цена най-вероятно е стария модел с барабанна задна спирачка.

Според мен не толкова снега колкото влагата би му вредила ако седи на открито
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

600 няма ли да ми е малко голиам,аз съм 70 кг. 179см.Досега се занимавам активно с планинско колоездене,скално катерене,ехтремни ски,каяци,улеик и др. всиака свободна минута се занимавам с такива работи , и затова реших ,че е дошло време да сменя колелото с мотор би трябвало да е по-диво.
      EXTREME

Коментар

а за Suzuki DR 350 какво ще кащете 97-98 г.
        EXTREME

Коментар

Старата генерация ендура под 400 кубика нямат мощност(според мен).Аз лично стартирах с ХР 600(132 кг пълен),сега го смених за WR450,но е съвсем друг ценови клас.Може би ХР 250 е някакъв компромис но за мен е слаб.Имай предвид че посочените модели са с по спортна насоченост-примерно ХР600 няма нищо общо с XL600, както и Yamaha TTR600 s Yamaha XT600
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

а за коя година става въпрос от до ? а за колко пари може да се вземе нещо прилично дo 400cc
            EXTREME

Коментар

600 няма ли да ми е малко голиам,аз съм 70 кг. 179см.Досега се занимавам активно с планинско колоездене,скално катерене,ехтремни ски,каяци,улеик и др. всиака свободна минута се занимавам с такива работи , и затова реших ,че е дошло време да сменя колелото с мотор би трябвало да е по-диво. Very Happy

леле пич ти ша излезеш от нашите
              щом си се занимавал с тия работи то много бързо ще напреднеш с моторите уверен съм в това
              направо взимай нещо по екстремно
              например 250 2т ендуро
              при бучака имаше едно ЦРМ250 ако още стои направо е твоя мотор
              хем ще ти останат пари
              той му искаше 2400 доколкото помня
              много по леко е от 4 т тата а е над 40 коня
              като за начало ще ти е много добре има си и фарове мигачи и документи тъй че няма да имаш проблем и из града
              като му свикнеш свиркай пак да търсим нещо по така
              но като за тия пари тва е най готиното което да вземеш и всъщото време да става и за он роуд

Коментар

и др 350 не е лош но съм сигурен че е от цивилните варианти а те за нищо по екстремно не стават
                с такъв можеш да се разхождаш из доста засукани места но не и много екстремно
                може би все пак като за начало ще ти върши работа но бързо ще ти писне
                всъщност като чета къв си екстремист направо си за 2504т но от новите но те са много скъпи по евтиния вариант е 125 крос но той пък за града няма да ти върши много работа
                друг вариант е кдх 200 или 220
                но те са рядко
                аз имам такъв но засега не ми се продава
                става и 250 крос но ще ти е силен ако не си карал до сега такова нещо
                а и проблема с града пак стои

Коментар

аз съм решил първия мотор да го карм само един сезон и след това да го сменя с чист крос ,пригоден за достигане до планината на собстван ход.Първо да свикна и след това летежи! За 2т някаде четох че по-трудно се поддържал от 4т.Това наистина ли е голиам проблем,а и четох ниаколко мнения че по-добро от 4т за гора няма?!?!?!?!?!?!?!?
                  коя година е този мотор?
                  EXTREME

Коментар

Iozi, виждам, че си от София! Ела да се видим и запознаем. На място ще е доста по-лесно да ти опиша предимствата и недостатъците на 2Т и 4Т. Има и машини за продаване, има и за гледане, има и за пробване. Ако имаш желание, довечера има сбирка на която сме всеки петък, обади ми се да се разберем. Телефона ми е 0888-482-555 Иво.

Коментар

Бучака си продава DR 350 - то
                      Моторът той си го е подготвял, а Бучака разбира от тия неща!
                      Можеш да говориш с него на тел: 0887302625
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Има един Семир от Благоев град . Продаваше едно ТТ-350.Ето ти телефон:0888334456

Коментар

от ендуро да прайш крос и да го ползваш за скоци е много по трудно отколкото от крос да направиш ендуро
                          виждам те че си екстремист затуй ти трябва нещо сериозно
                          я виж кви мотори карат лудите в щатите
                          250 2т та крос
                          все пак първо трябва да посвикнеш и ти трябва нещо по софт
                          обади се на бучака и др му да вземеш не е зле щото е от спортните варианти
                          и црма 250 то да вземеш няма да сбъркаш
                          иди ги виж покарай ги
                          ако искаш ми ела на гости да се запознаем ще ти дам и мотор да покараш може да поразкъртим наоколо
                          хем и на бучака моторите са тука на 30 км
                          ако искаш виж в темата харманли екстрийм ендуро по какви терени караме около харманли
                          стават и за начинаещи няма проблем

Коментар

Стига с тия сешоари бе Митков.4Т си е 4Т а човека не е карал,т.е. много по лесни са за каране 4Т
                            offroad фен
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ами предлагам ти моето сузуки ДР 250 РС 95год. Наистина добра машина е да започнеш оффроуд. Поддръжката му е изключително минимална - чистене на въздушния филтър и смяна на мслкото на около 1500 км. Двигатела работи като часовник. Има си регистрация и номера лесно се маха щом стъпиш на черното . Направо виж обявата в мобилето:
                              http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cg...806&f1=details
                              No bike - no fun!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X