Извинявайте ако засягам някого но ако искате да помогнете на човека му кажете откровенно че 250 4-такта е доста слаб като двигател.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотор за пресечена местност?
Свий
X
-
До iozi конкретно:
Понеже каза че като свикнеш ще минеш на 2-такта
Карал съм 350 4-ри такта с 6 скорости и 600 кубика.Ходил съм с 350-ката (не се хваля) на х.Иван Вазов на х.Мусала на яз.Белмекен на 7-те рилски езера на Кобилино бранище.Сега ги карам с 600 кубика.ВИНАГИ е имало 250-ка 2 такта с насили почти винаги.Разликата във всички тия мотори беше в пренасянето през скалите(250-ките са по-леки) иначе им е по-трудно при излизането.Говоря за отвратителни БАИРИ КЛЕК БОРОВЕ СЪЧЕТАНИ С КЪСИ ЗАВОИ.
А ако искаш да караш МОТОКРОС 250-2-такта е класика в бранша
За мен де
Коментар
-
Мда, друго си е като седнеш на елегантния, лек и прибран крос - чувстваш се като на велосипед. Иначе за минаването - повечето неща минават на повечето места, но нали търсим да задоволим фактора удоволствие
Я кажете според вас, до началото на лятото ще имали спад в цената на 250 4т (yzf, crf, rm-z). Също се чудя защо толкова малко такива мотори се продават в mobile.de и цената им е тъпо висока?No bike - no fun!
Коментар
-
Е нещо май почвам да се чудя и за 250 4т,това ще ми е първия мотор,досега съм карал само на курса а изпита ми е сега през Декември.Идеята ми е да посвикна,пък после нещо истинско.Тия 250 4т наистина ли са толкова слаби,за начало аз ще трупам опит по черни коларски патища с наклон позволяващ и кола да мине,всичко с времето си.Поне от спорта това сам научи ,нетрябва да барзаш, то само си идва ,защото травмите са брутални!
А и почти никакви съвети не прочетох за съьранението на мотора(на открито)EXTREME
Коментар
-
Не е работа да го държиш на открито през зимата - по-добре на покрит паркинг илив някой гараж (при мен може да се намери още едно местенце) ...Първоначално публикуван от ioziА и почти никакви съвети не прочетох за съьранението на мотора(на открито)
Иначе през сезона когато се кара - както и където решиш (но винаги гаража си е за предпочитане) ... ако е на открито - добре е да имаш платнище - или да си импровизираш едно от мушама. Платнищата от луис (евтините) са доста скапан чувал и бързо се късат.Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Ако питаш мене 2Т или 4Т бих ти предложил 4Т, защото ако ще го караш и из града значи ще ти трябва и икономично моторче..
А, като цяло бих ти предложил Сузуки ДР250 4Т... лек, мощен и приятен.. а аз ако имах толкова пари лично аз бих си взел Honda XL 600R .. перфектен и за гората и за града ! (поне според мои виждания)
Колкото до това да държиш мотор отвън през зимата на открито .. идеята изобщо не ми допада както каза таткобарба хубаво ще е да си намериш някакво покривало (най-малкото) , но и с покривало да е не е си работа зимата в тея студоове може доста проблеми да ти създава мотора ... един от тях са гумите после паленето после пък напуканите седалки и така нататък и така нататък ...
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
----Първоначално публикуван от Петър МанолевИ не те мори! Като карашПървоначално публикуван от Different_SoulА, като цяло бих ти предложил Сузуки ДР250 4Т... лек, мощен и приятен..
4Т кросаците знаеш ли как те уморяват, особено ако ги цедиш

Щото не е толкова мощем колкото са кросаците
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
iozi, виш тая тема http://offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=413
Тука Събин(маняк на тема подръжка и ендуро) е написал кво трябва да се прави за зимата. А относно покривалото, намери нещо от памучен материал което да диша
За заводски покривала не знам дали има
Коментар
-
Абе не са толкоз слаби тез мотори. Както говорите човека сигурно си мисли за Балканче с няколко коня отгоре. Аз с моя спокойно карам с хора с cr250, crf450, yz125, rm125....и много си ме кефи щото не мъкна бензин в раницата и даже и не мисля че ще ми свърши
No bike - no fun!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар