Извинявам се ако някаде има такава тема и аз е повтарям ,но сам пред голяма дилема продадох си моторетката kawasaki klx250R и реших да го сменя с по як и по нов мотор и попаднах на две предложения които са в диапазона на парите които мога да събера което е един от наи важните фактори .И те са KTM lc4 400 куб. см. 1996г на производство ,а другия е YAMAHA WR 400 дата на производство 1998г .Яамахата е нов внос и незнам в какво техническо състояниее ,а ктм-а е каран в България и момчето го е подържал .И така ако някои има гледна точка за тези два модела нека ме посъветва каво да правя или по точно какво да взема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кое да избера KTM или YAMAHA
Свий
X
-
До: Кое да избера KTM или YAMAHA
Ямахата без да му мислиш ,те са пионери в разработката на четиритактовиа двигател за ендуро.А и другото и е много добре именно с такава Ямаха караха и Риналди и Бергвал и Петерханзел много е добра лично за мен , аи КТМ от 96 година трябва много да се внимава защото лц то е стария мотор които даваше бая проблеми .Добре че не ти предлагат и Хонда че там вече не зная.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Коментар
-
Такъв съвет ми даде и местния маистор Митко които е наи добрия в региона ,че тези КТМ били чупливи и това че няма и нищо общо с новите и части за тях нямало ,но друго че е със 700лв по евтин от ямахата за това се чудех .----------Moto lud-Troyan----------
няма непреодолим път за упоритите
Коментар
-
Първоначално публикуван от Valex_82 Преглед на мнениеТакъв съвет ми даде и местния маистор Митко които е наи добрия в региона ,че тези КТМ били чупливи и това че няма и нищо общо с новите и части за тях нямало ,но друго че е със 700лв по евтин от ямахата за това се чудех .
Коментар
-
айде valex не се чюди ами вземай единия и да ходим да караме
от теб знам че искаше ямаха
а мойта баба има 1а много умна прикаска
хората ги слушай от акъла си не се дели
така че си вземи ямахата
то кола и мотор дето да не се чюпят няма.дали ще покараш и ще правиш или ще побутнеш това онова на новия внос е все тая
тя тая краста с пари се лекува
п.п и да дадеш да го покарам
успех с покупкатаДа се откажеш е лесно,да успееш е трудно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеЧе какво има да говорим,шом Митко ти е казал не се чуди изобщо.Той им знае и кътните зъбки.Махаи ги тези антични модели на КТМ.Ако е след 2002 год може да се дискотира но тези ,Те маи бяха с обратна манивела и верига.
Ако го оставиш със запален двигател на пачи крак (аке е здрав, разбира се), после го намираш някъде доста по далеч, от мястото, където си го оставил !
При тази алтернатива - категорично "Ямахата" ! Тук място за разсъждения няма !
Много поздрави на Митака !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Ще ходя днес или утре да я гледам Яамахата,но е чак в южна България и като е затворено беклемето много сложно става много се заобикаля пак ми се щеше ако я взема на ход да я докарам че да стане нещо като тест ама сега с тия снегове абе ще видим кво ще стане дано следващата тема да е в похвали.----------Moto lud-Troyan----------
няма непреодолим път за упоритите
Коментар
-
Кажи коя ямаха ще гледаш защото аз ходих да гледам една и просто се изненадах как може да съществува толкова почупен мотор а в обявата пишеше - ПЕРФЕКТЕН[IMG]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Valex_82 Преглед на мнениеЩе ходя днес или утре да я гледам Яамахата,но е чак в южна България и като е затворено беклемето много сложно става много се заобикаля пак ми се щеше ако я взема на ход да я докарам че да стане нещо като тест ама сега с тия снегове абе ще видим кво ще стане дано следващата тема да е в похвали.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар