Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое да избера KTM или YAMAHA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое да избера KTM или YAMAHA

Извинявам се ако някаде има такава тема и аз е повтарям ,но сам пред голяма дилема продадох си моторетката kawasaki klx250R и реших да го сменя с по як и по нов мотор и попаднах на две предложения които са в диапазона на парите които мога да събера което е един от наи важните фактори .И те са KTM lc4 400 куб. см. 1996г на производство ,а другия е YAMAHA WR 400 дата на производство 1998г .Яамахата е нов внос и незнам в какво техническо състояниее ,а ктм-а е каран в България и момчето го е подържал .И така ако някои има гледна точка за тези два модела нека ме посъветва каво да правя или по точно какво да взема.
    ----------Moto lud-Troyan----------
    няма непреодолим път за упоритите

До: Кое да избера KTM или YAMAHA

Колега това са коренно различни мотори нямат база за сравнение.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ямахата без да му мислиш ,те са пионери в разработката на четиритактовиа двигател за ендуро.А и другото и е много добре именно с такава Ямаха караха и Риналди и Бергвал и Петерханзел много е добра лично за мен , аи КТМ от 96 година трябва много да се внимава защото лц то е стария мотор които даваше бая проблеми .Добре че не ти предлагат и Хонда че там вече не зная.
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Такъв съвет ми даде и местния маистор Митко които е наи добрия в региона ,че тези КТМ били чупливи и това че няма и нищо общо с новите и части за тях нямало ,но друго че е със 700лв по евтин от ямахата за това се чудех .

Коментар

А за EXC 400 пак 96г, какво ще кажете...
          KTM Fen

Коментар

за ктм 4астите са евтини оба4е се сменяват 4есто колега

Коментар

Първоначално публикуван от Valex_82 Преглед на мнение
              Такъв съвет ми даде и местния маистор Митко които е наи добрия в региона ,че тези КТМ били чупливи и това че няма и нищо общо с новите и части за тях нямало ,но друго че е със 700лв по евтин от ямахата за това се чудех .
              Че какво има да говорим,шом Митко ти е казал не се чуди изобщо.Той им знае и кътните зъбки.Махаи ги тези антични модели на КТМ.Ако е след 2002 год може да се дискотира но тези ,Те маи бяха с обратна манивела и верига.

Коментар

айде valex не се чюди ами вземай единия и да ходим да караме
                от теб знам че искаше ямаха
                а мойта баба има 1а много умна прикаска
                хората ги слушай от акъла си не се дели
                така че си вземи ямахата
                то кола и мотор дето да не се чюпят няма.дали ще покараш и ще правиш или ще побутнеш това онова на новия внос е все тая
                тя тая краста с пари се лекува

п.п и да дадеш да го покарам
                успех с покупката
                Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Че какво има да говорим,шом Митко ти е казал не се чуди изобщо.Той им знае и кътните зъбки.Махаи ги тези антични модели на КТМ.Ако е след 2002 год може да се дискотира но тези ,Те маи бяха с обратна манивела и верига.
                  И без балансиращ вал
                  Ако го оставиш със запален двигател на пачи крак (аке е здрав, разбира се), после го намираш някъде доста по далеч, от мястото, където си го оставил !
                  При тази алтернатива - категорично "Ямахата" ! Тук място за разсъждения няма !
                  Много поздрави на Митака !
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

В случая ямахата е много по разумният избор

Коментар

Ще ходя днес или утре да я гледам Яамахата,но е чак в южна България и като е затворено беклемето много сложно става много се заобикаля пак ми се щеше ако я взема на ход да я докарам че да стане нещо като тест ама сега с тия снегове абе ще видим кво ще стане дано следващата тема да е в похвали.

Коментар

Кажи коя ямаха ще гледаш защото аз ходих да гледам една и просто се изненадах как може да съществува толкова почупен мотор а в обявата пишеше - ПЕРФЕКТЕН
                        [IMG]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg[/IMG]

Коментар

И като вземеш мотор се обади да покараме.
                          Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от Valex_82 Преглед на мнение
                            Ще ходя днес или утре да я гледам Яамахата,но е чак в южна България и като е затворено беклемето много сложно става много се заобикаля пак ми се щеше ако я взема на ход да я докарам че да стане нещо като тест ама сега с тия снегове абе ще видим кво ще стане дано следващата тема да е в похвали.
                            Mале ако съм на твое място обличам 5 шуби и каската и през беклемето газ.Няма да чакам хич,ама все пак огледаи мотора хубаво да нее нещо менте.Да не е този същия дето е писал колегата за него.И от мен съвет не гледай външния вид,той може да те излъже,седни нови лепенки и става друг мотор.Двигателя е важен,скоростите по принцип всичко се прави но струва пари,но на последно място е външния вид.

Коментар

Ако зависи от мен ще взема Ямахата чувал съм че за много издръжливи мотори точно моделите WR и YZF
                              Успех със избора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X