Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на Априлия Пегасо 650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за покупка на Априлия Пегасо 650

На точно такова пегасо съм се качвал... на приятел. Мотора е много удобен за дълъг път, но не е добре да го навираш в калта. Мотора е много непретенциозен /като, за италиански/ и си работи добре... въобще много приятна машина за туризъм и лек офроуд - почти като "фъндуро". Абе както някой се беше изразил (пак за пегасо) "идеален е за софииските ендуро улици". Надявам се като ти остане време да споделиш и твоите впечатления и да пуснеш някоя тема в "разходки"-те

Коментар

Ще ще. Сега съм на тема екипировка и книжка. Надявам се да има топъл ден скоро да се повозя и обезателно ще пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от Twisted Преглед на мнение
        Ще ще. Сега съм на тема екипировка и книжка. Надявам се да има топъл ден скоро да се повозя и обезателно ще пиша.

Колега, давай го внимателно в това студено време, че гумите до като не загреят много пързалят на студения асвалт, а има и такива дървени гумета, които въобще неможеш да ги накараш да зацепят качествено на измръзнал асвалт

Коментар

Колега, давай го внимателно в това студено време, че гумите до като не загреят много пързалят на студения асвалт, а има и такива дървени гумета, които въобще неможеш да ги накараш да зацепят качествено на измръзнал асвалт
          10x. Въпреки че одзад е пирели скорпион (Новичка) и отпред пак нов някъкъв митас като е студено направо не се спира така че съвета е много полезен. Преди карах доста и бях придобил опит но за последните 3-4 години наблегнах на колелото и сега с мотора лекинко като за начало.

Коментар

Първоначално публикуван от Twisted Преглед на мнение
            10x. Въпреки че одзад е пирели скорпион (Новичка) и отпред пак нов някъкъв митас ....
            Знай, че предницата с тоя митас(отвратителна асвалтова гума за мотори), на сухо и на +30, пак ще ти изпусне, а за спиране да не говорим, камо ли на мокър асвалт... При първа възможност си сложи качествена гума....
            Споменаваш, че си карал преди, но това не пречи да напиша един съвет от опит
            И като си купувате мотоциклетни гуми, особено асвалтови, винаги гледайте ДОТа. Гумата да не е произведена преди повече от няколко месеца, преко сила 1 година. Имало е случай когато на колеги са пробутвали 8-10 годишни гуми. Тая гума отдавна си е изпяла песента още по складовете. Нали се сещате такова "дърво" как би ви държало в завоя, а да не говоря при инцидентно спиране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X