Общо взето се бях решил на Honda XR600 ,но нещо се двоумя достамежду него и сходния Ttr 600,става въпрос за първо ендуро..попринцип карам Yamaha Thundercat600,но мисля определено да се насоча към гората-много по забавно е все пак ...бях писал в една тема че съм тествал доста моторетки-но ми е труден избора в момента-става въпрос за по скоро моделите 98-99г. кой от двата е по за предпочитане -карал съм Ттr -,но Xr не съм. Насочете ме на по -подходящия!
...бях писал в една тема че съм тествал доста моторетки-но ми е труден избора в момента-става въпрос за по скоро моделите 98-99г. кой от двата е по за предпочитане -карал съм Ттr -,но Xr не съм. Насочете ме на по -подходящия! 

...бях писал в една тема че съм тествал доста моторетки-но ми е труден избора в момента-става въпрос за по скоро моделите 98-99г. кой от двата е по за предпочитане -карал съм Ттr -,но Xr не съм. Насочете ме на по -подходящия!

Много добър мотор
 Много добър мотор  Въпреки, че не съм много на ясно кой от двата избрани от теб е по-здрав, мощен, лек ... знам само за Хр-а защото както споменах горе един приятел има такъв и е горе-доло на килограмите на Хр 250 (много е лек) и много мощен, а за ТТР-а незнам нищо. Аз лично ако бях на твое място ... вземам Хр-а
 Въпреки, че не съм много на ясно кой от двата избрани от теб е по-здрав, мощен, лек ... знам само за Хр-а защото както споменах горе един приятел има такъв и е горе-доло на килограмите на Хр 250 (много е лек) и много мощен, а за ТТР-а незнам нищо. Аз лично ако бях на твое място ... вземам Хр-а 

Ама въпреки всичко бих избрал Хр-а
 Ама въпреки всичко бих избрал Хр-а 
Коментар