Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TTR 600 или XR 600?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TTR 600 или XR 600?

Общо взето се бях решил на Honda XR600 ,но нещо се двоумя достамежду него и сходния Ttr 600,става въпрос за първо ендуро..попринцип карам Yamaha Thundercat600,но мисля определено да се насоча към гората-много по забавно е все пак...бях писал в една тема че съм тествал доста моторетки-но ми е труден избора в момента-става въпрос за по скоро моделите 98-99г. кой от двата е по за предпочитане -карал съм Ттr -,но Xr не съм. Насочете ме на по -подходящия!

До: Ttr600 или XR600

Единственият + на ТТРа пред ХРа е окачването. Ямахата има по-добро окачване и поема по-добре агресивното каране. От тук на татък ХРа е с класа от горе - тегло, мощност и най-вече здравина....

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
      Единственият + на ТТРа пред ХРа е окачването. Ямахата има по-добро окачване и поема по-добре агресивното каране. От тук на татък ХРа е с класа от горе - тегло, мощност и най-вече здравина....
      10х, един приятел има ХР 600 ии направо нямам думи Много добър мотор Въпреки, че не съм много на ясно кой от двата избрани от теб е по-здрав, мощен, лек ... знам само за Хр-а защото както споменах горе един приятел има такъв и е горе-доло на килограмите на Хр 250 (много е лек) и много мощен, а за ТТР-а незнам нищо. Аз лично ако бях на твое място ... вземам Хр-а
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

XR 600 e sys 20-25 kg. по-тежък от 250 кубиковия си брат, а това изобщо не е "горе долу"
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Кой ще ми каже от коя година се произвежда XR600R със задна дискова отзад?
          Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
            Кой ще ми каже от коя година се произвежда XR600R със задна дискова отзад?
            Ако не се лъжа от 90-та година нагоре са със диск отзад.
            Нека ако случайно греша колегите да ме поправят...
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
              Ако не се лъжа от 90-та година нагоре са със диск отзад.
              Нека ако случайно греша колегите да ме поправят...
              от 91-а включително са с диск отзад..до 90-а включително са с барабан

Коментар

От 89 е колега,ето виж-->
                http://www.motorbikes.be/en/Honda_XR_600_R_1989.aspx
                Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
                  От 89 е колега,ето виж-->
                  http://www.motorbikes.be/en/Honda_XR_600_R_1989.aspx

За тия сайтове забрави! Там може да се срещнат както истини, така и най-абсурдни неверни данни.

Диска си е от 91г

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                    За тия сайтове забрави! Там може да се срещнат както истини, така и най-абсурдни неверни данни.

Диска си е от 91г

за много години...ами аз гледах в каталога на хонда за резервни части...
                    http://www.cmsnl.com/honda-xr600r-90...779/partslist/

там видях,че от 91 е диск,а преди това барабан..сега вече ако има някой мотор модел 91 и пройзведен по-рано не знам :-)

Коментар

.....относно: цена на мотора,намиране на качествен екземпляр,резервни части,подръжка и цени на резервни части.....ЯМАХА-та води класацията!
                      -аз бих избрал нея,пред ,,прехваления,, ХР

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
                        .....относно: цена на мотора,намиране на качествен екземпляр,резервни части,подръжка и цени на резервни части.....ЯМАХА-та води класацията!
                        -аз бих избрал нея,пред ,,прехваления,, ХР
                        Всеки си има мнение За мене Хондата си е Хонда Един приятел има Хр 600 ии направо нямам думи що за мотор става дума, а относно ТТр-а не съм виждал такъв и не мога да кажа нищо за него Ама въпреки всичко бих избрал Хр-а
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Според мен и двата заслужават внимание.Едни от най добрите.И една шега .Мойто е най доброто.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X