Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Huskwarna 125 410

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Huskwarna 125 410

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
    Зяукът е невероятен. Хонди, ямахи и тн. "боклуци" и отстъпват отвсякаде по това отношение (само КТМ има лееееко подобен звук, но пак не толкова респектиращ ).
    Еeee...... SIRIUS сега заслужава ли си да си караме ХОНДИТЕ,ЯМАХИТЕ,СУЗУКИТАТА и КАВАЗАКИТАТА на Белканто само за един звук бе човек?

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
      Еeee...... SIRIUS сега заслужава ли си да си караме ХОНДИТЕ,ЯМАХИТЕ,СУЗУКИТАТА и КАВАЗАКИТАТА на Белканто само за един звук бе човек?
      Аз бях късметлия да чуя тоя звук, наистина ми хареса, преди не бях се заглеждал по тези машинки, но SIRIUS е до някъде прав. Тази която аз видях беше с ел.стартер и манивела мисля... TE беше, коя година, незнам, беше също така супермото. Яко вървеше... кантареше я там някакво момче... Не съм много запознат, но ми изглеждат готини машинки.
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Twisted Преглед на мнение
        Здравейте.
        Някой има ли опит с този модел и като цяло с марката? Мотора искам да го карам хем в горите хем в София през лятото. За каране на кросова писта засега мераци нямам.
        Ето и примерна обява от мобилето:
        http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...273&f1=details
        Доколкото прочетох от форума частите се намират по-трудно в сравнение с тези за японските мотори, това найстина ли е така? Все пак е европейска марка.
        Също май има и резерви относно здравината на машината, толкова ли са трошливи? Все пак ми трябва нещо което предимно да го карам а не да седи разглобено в сервиза.
        Иначе лично на мен лично мотора ми допада защото е сравнително лекичък, прилично мощен пък и дизайна не е никак лош. Цената също поне на първо четене е изгодна... естествено това зависи много от отговорите на горните въпроси.
        еми знаеш ли защо трудно се намират части за това... защото рядко може нещо да му стане. Това е машината!!!

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
          Казвам го като част от общото впечатление, но не съм казал че е определящо. Просто звукът наистина е специфичен. Трябва да се чуе.
          [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от rudemitach Преглед на мнение
            колега IVO_KLR пределно ясно ми е че по-важно е в какво състояние е мотора, имах предвид че отдавна се продава в мобилето и не са го продали в един вид сега "конвертнат" в друг се продава и всеки си прави някви впечетления и коментира мотора за който се интерусува момчето предполагам че нищо лошо не съм казал и не искам да засягам никой с поста си
            Колега ОК няма проблеми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X