Здравейте.
Някой има ли опит с този модел и като цяло с марката? Мотора искам да го карам хем в горите хем в София през лятото. За каране на кросова писта засега мераци нямам.
Ето и примерна обява от мобилето:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...273&f1=details
Доколкото прочетох от форума частите се намират по-трудно в сравнение с тези за японските мотори, това найстина ли е така? Все пак е европейска марка.
Също май има и резерви относно здравината на машината, толкова ли са трошливи? Все пак ми трябва нещо което предимно да го карам а не да седи разглобено в сервиза.
Иначе лично на мен лично мотора ми допада защото е сравнително лекичък, прилично мощен пък и дизайна не е никак лош
. Цената също поне на първо четене е изгодна... естествено това зависи много от отговорите на горните въпроси.
Някой има ли опит с този модел и като цяло с марката? Мотора искам да го карам хем в горите хем в София през лятото. За каране на кросова писта засега мераци нямам.
Ето и примерна обява от мобилето:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...273&f1=details
Доколкото прочетох от форума частите се намират по-трудно в сравнение с тези за японските мотори, това найстина ли е така? Все пак е европейска марка.
Също май има и резерви относно здравината на машината, толкова ли са трошливи? Все пак ми трябва нещо което предимно да го карам а не да седи разглобено в сервиза.
Иначе лично на мен лично мотора ми допада защото е сравнително лекичък, прилично мощен пък и дизайна не е никак лош
. Цената също поне на първо четене е изгодна... естествено това зависи много от отговорите на горните въпроси.
.
Аз ако ги имах парите и си търсех Ендуро бих си взел Хр 400 
. Дизайн- перфектен. Поне мойта е висока колкото кон, вади супер стойка, нооо изглежда доста добре. Често срещани проблеми при Хускварна и Хусаберга е че запалването гори като китайка и най лесно се нагажда от карпати както е направено при мен. Части- абсолютно никакви! Малко хора имат такива мотори, така че няма и кой да питаш. Най-близкото място, от където можеш да намериш части е Гърция. Провери в търсачката има инфо доста. За моя радост по моята Хускварна няма счупена част, която не може да се замени с универсална ,да се поправи или нагоди. Също така да знаеш че те очакват много подигравки като си кажеш марката на мотора!
Коментар