Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За вкарване на мотор от друга страна - Италия, Франция и Германия...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За вкарване на мотор от друга страна - Италия, Франция и Германия...

А ако искаш нова машина? Гледах колегата (Гаргата) с едно доста читаво Valenti RM-Z 250 E. Дори се продава(ше) тук.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      А ако искаш нова машина? Гледах колегата (Гаргата) с едно доста читаво Valenti RM-Z 250 E. Дори се продава(ше) тук.
      Нови машини съм вкарвал от хърватска , но ставаше дума за мотор -чист крос и то го купи мойприятел -състезател от друг състезател.Аз само ги свързах и осъществих доставката.Беше доста отдавна и, но си спомням , че на границата издадената ми служебна бележка, че моторът ще се ползва за състезания от лицензиран клуб ми свърши работа. За вноса на нов мотор примерно от щатите , каквато е тенденцията сега - приоритет е на съдружника ми-за мен парите, които се изкарват от продажба на нов мотор в бг не си заслужават заниманието. В случая с гаргата, както е описан-той си е вносител момчето-инвесттира сериозна сума в сделката-за него цените са различни,но като негов колега ти казвам, че в случая ти си по на далавера Ако тръгнеш да си внесеш мотор от италия,ако си вземеш я от него , я от друг вносител.Лично в мойта автокъща съм забранил да се внасят мотори-просто не си струва занимавката , за да изкараш 200 лева и то не се знае кога.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        Вече не го продава, остави си го за него и дума не иска да се чуе за продаване...

Коментар

Аз мисля тази година да си вдигна задника, да ида до Англия и да докарам някое друго моторче.Ще видя какво ще намеря но там са много запазени и здрави .Един приятел се върна и докара 4бр DR-Z който ще пусна обява в форума, и по мое мнение са повече от перфектни.Ще видите тези дни очаквам снимнките и пускам обявите.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Аз мисля тази година да си вдигна задника, да ида до Англия и да докарам някое друго моторче.Ще видя какво ще намеря но там са много запазени и здрави .Един приятел се върна и докара 4бр DR-Z който ще пусна обява в форума, и по мое мнение са повече от перфектни.Ще видите тези дни очаквам снимнките и пускам обявите.
            Джарта що се АБИШ... там BETA няма... има само мотори...

Коментар

... но там са много запазени и здрави...
              Аз лично не съм с такова впечатление. Не успорвам,че тези които сте докарали са хубави, но при нас има доста английски мотори и нито един от тях не става.
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Джарта що се АБИШ... там BETA няма... има само мотори...
                С тези приказки можем да станем приятели каквито бяхме преди 3-години.

Коментар

но при нас има доста английски мотори и нито един от тях не става.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                    ..има има и дето стават
                    на малкия кавазакито дойде от англия в просто перфектно състояние..на практика по нищо не различаващто се от на нов такъв
                    всичко му бе сменено нови гуми вериги пиньони..дори е и по добър от нов защото има разни афтърмаркети по него кара го вече сума ти време и още не съм пипнал и болтче
                    Англия не е Италия.Там хората са съвестни и спазват правилата.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                      ..има има и дето стават
                      на малкия кавазакито дойде от англия в просто перфектно състояние..на практика по нищо не различаващто се от на нов такъв
                      всичко му бе сменено нови гуми вериги пиньони..дори е и по добър от нов защото има разни афтърмаркети по него кара го вече сума ти време и още не съм пипнал и болтче
                      Е Митак не можеш да даваш за пример моторчето на "младши", то си дойде почти не карано
                      Иво Георгиев
                      Gworkshop

Коментар

Англия не е Италия.Там хората са съвестни и спазват правилата.
                        Много си зависи от кой си купуваш моторите. и там са хора и хора-аз лично съм купувал от там от един граф. ми то да ти е кеф да му купиш моторите(поддържа винаги 20 , защото си има мотокрос отбор)-като нови , с афтърмаркета,пък като му купа 20 броя и ми даде сумати части и неща за тях. Купувал съм и от разни други англичани-бааааси изтормозените мотори.Така че пак е субективно. А и бета съм купувал си спомням. Нова даже.

Коментар

Незнам дали е правилното място за този въпрос, моля да бъда извинен ако е така.
                          Искам да попитам за внос на мотор от Гърция трябва ли да се плащат някакво мито, ддс или т.н. Излиза ми мотор на изгодна цена, а в момента сам в Гърция и се чудя дали да го купувам.
                          А и искам да попитам ако го пращам с някаква дали го проверяват на границата, примерно:
                          с куриерска фирма,рейс или нещо такова.
                          2 stroke power

Коментар

Първоначално публикуван от gelev Преглед на мнение
                            Незнам дали е правилното място за този въпрос, моля да бъда извинен ако е така.
                            Искам да попитам за внос на мотор от Гърция трябва ли да се плащат някакво мито, ддс или т.н. Излиза ми мотор на изгодна цена, а в момента сам в Гърция и се чудя дали да го купувам.
                            А и искам да попитам ако го пращам с някаква дали го проверяват на границата, примерно:
                            с куриерска фирма,рейс или нещо такова.
                            Нямаш никакви такси,но ако е регистриран мисля, че трябва документ за отписване от полицията , за да може да го регистрираш тук.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                              Нямаш никакви такси,но ако е регистриран мисля, че трябва документ за отписване от полицията , за да може да го регистрираш тук.
                              Мерси за отговора, но неможе ли просто да му сваля табелката с номера и така да го вкарвам.Или на границата ще излезе, че мотора е регистриран и не е отписан
                              2 stroke power

Коментар

Какав е мотора колега ако мога да попитам?
                                И как са моторите там скапи ли са или не,има ли избор?
                                KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X