Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДНЕПЪР има ли смисъл?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Миии ... добре ... Ма тогава сигурно ще ни затрупат и със сутиени ...
    ))

Коментар

Колеги! Жена ми каза, че не иска да се вози с децата в коша! Щяла да се чувства неудобно пред хората в София! Аз се отказвам! Който се интересува да ми прати л.с. да му изпратя телефона! Ако някоя манекенка се интересува, може и да размисля !

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
        Колеги! Жена ми каза, че не иска да се вози с децата в коша! Щяла да се чувства неудобно пред хората в София! Аз се отказвам! Който се интересува да ми прати л.с. да му изпратя телефона! Ако някоя манекенка се интересува, може и да размисля !
        Чакай бе ти няма да го караш постоянно!И кой каза че трябва да си возиш жената?Ще возиш само мерклийКИ.
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

И да ме снимат по вестниците! Мерси

Коментар

Тогава вози децата, те не са жени а човеци, и ще се зарадват. Колко деца днеска са се возили в кош?
            А мераклийките да си тичат отзад в простата агитка. И жената - и тя там, щом е толко светната.

Коментар

Колеги, реших се ! Капарирах 2 броя, човека взе парите и каза, че ще се обади!
              Майтапа настрана, останали са 12 броя, аз взимам 2 и може и да свършат. Някакъв субект е купил 400 /четиристотин/ парчета и ги откарал към други географски ширини!
              Който иска телефона, да се обади с лично съобщение!

Коментар

Колеги! Двете купчини скраб са вече в гаража

Едната бройка е на мой колега и той реши да му направи пълна профилактика - разглоби всичко и напълни около 6 легена с дребни части...между другото изработката ми изглежда съвсем читава

Аз обаче мисля да не тръгвам по този рискован път и мисля да не разглобявам агрегатите..

Молбата ми е за съвет, какви процедури да направя с двигателя и скоростната кутия без да ги отварям при положение, че е стоял 20 години на склад

Коментар

Казват му промивки. И тука били продавали, ама не знам къде. Сигурно по лъскавите бензиностанции. Явно са редки масла с разтворители. Има и само добавки, явно пък просто разтворители, които се наливат в старото масло. Наливаш значи, въртиш на ръка, и гледаш кои семеринги ще протекат. После палиш, въртиш няколко минути, сменяш квото е изпуснало, сипваш нормалното масло, и караш.
                  Това по идея. По-хубаво разгледай легените на колегата на тема дребни маслени канали. Не би трябвало, ама знае ли човек дали няма да е изсъхнало някъде масло в тях да ги запуши.

Коментар

Ха, да ти е честита новата придобивка!
                    И сутрин излизай от къщи с пръчка за да разгонваш тълпата от екзалтирани фенки
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

А, разгеле, мотоциклетист. Бе аз написах отгоре, па после сетих. Колко тактов е Днепъра бе? Май пак съм писал глупости. То не че за сефте, ама тъпо.

Коментар

Volk,аз още не съм се свързал с човека,който ги продава,но да попитам има ли мотора кош или е соло?

Коментар

В инструкциите пише - "мотоциклета е в най-тежкия клас и следва да се експлоатира само със кош!". Със кош е и като гледам какво добиче е мотора, не виждам кой ще го удържи " соло "...
                          Четиритактов огромен агрегат, буталата са му с диаметър около 10 см и най-интересното е, че гумите за 20 години не са мръднали, не са помпани, защото по вентилите има паяци..
                          Между другото не съжалявам, защото все още се усеща добрата стара техника, и перфектната германска техническа мисъл в руско изпълнение..

Сигурно ако тресне челно някой Landwind ще го сгази!

Някой боядисвал ли е мотоциклет прахово?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                            ..

Сигурно ако тресне челно някой Landwind ще го сгази!
                            това ми хареса. мисля че ще го отнесе като свиня блажен вестник. като каролина американска къща или войник ученичка
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                              Ха, да ти е честита новата придобивка!
                              И сутрин излизай от къщи с пръчка за да разгонваш тълпата от екзалтирани фенки
                              Ти се майтапиш, ама техните прабаби са се хвърляли от любов пред тази машина!

Добре, че не се продават комплект с някогашните си фенки

Коментар

diavol koleda

VOLK приятеля ми на които дадох телефона които ми даде също си взе този Днепър външно наистина е зле бая е стоял в некои склад ма тои ще си го направи и е адски доволен и се кефи мерси от негово име
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X