Колеги! Жена ми каза, че не иска да се вози с децата в коша! Щяла да се чувства неудобно пред хората в София! Аз се отказвам! Който се интересува да ми прати л.с. да му изпратя телефона! Ако някоя манекенка се интересува, може и да размисля !
Колеги! Жена ми каза, че не иска да се вози с децата в коша! Щяла да се чувства неудобно пред хората в София! Аз се отказвам! Който се интересува да ми прати л.с. да му изпратя телефона! Ако някоя манекенка се интересува, може и да размисля !
Чакай бе ти няма да го караш постоянно!И кой каза че трябва да си возиш жената?Ще возиш само мерклийКИ.
Тогава вози децата, те не са жени а човеци, и ще се зарадват. Колко деца днеска са се возили в кош?
А мераклийките да си тичат отзад в простата агитка. И жената - и тя там, щом е толко светната.
Колеги, реших се ! Капарирах 2 броя, човека взе парите и каза, че ще се обади!
Майтапа настрана, останали са 12 броя, аз взимам 2 и може и да свършат. Някакъв субект е купил 400 /четиристотин/ парчета и ги откарал към други географски ширини!
Който иска телефона, да се обади с лично съобщение!
Едната бройка е на мой колега и той реши да му направи пълна профилактика - разглоби всичко и напълни около 6 легена с дребни части...между другото изработката ми изглежда съвсем читава
Аз обаче мисля да не тръгвам по този рискован път и мисля да не разглобявам агрегатите..
Молбата ми е за съвет, какви процедури да направя с двигателя и скоростната кутия без да ги отварям при положение, че е стоял 20 години на склад
Казват му промивки. И тука били продавали, ама не знам къде. Сигурно по лъскавите бензиностанции. Явно са редки масла с разтворители. Има и само добавки, явно пък просто разтворители, които се наливат в старото масло. Наливаш значи, въртиш на ръка, и гледаш кои семеринги ще протекат. После палиш, въртиш няколко минути, сменяш квото е изпуснало, сипваш нормалното масло, и караш.
Това по идея. По-хубаво разгледай легените на колегата на тема дребни маслени канали. Не би трябвало, ама знае ли човек дали няма да е изсъхнало някъде масло в тях да ги запуши.
В инструкциите пише - "мотоциклета е в най-тежкия клас и следва да се експлоатира само със кош!". Със кош е и като гледам какво добиче е мотора, не виждам кой ще го удържи " соло "...
Четиритактов огромен агрегат, буталата са му с диаметър около 10 см и най-интересното е, че гумите за 20 години не са мръднали, не са помпани, защото по вентилите има паяци..
Между другото не съжалявам, защото все още се усеща добрата стара техника, и перфектната германска техническа мисъл в руско изпълнение..
Сигурно ако тресне челно някой Landwind ще го сгази!
VOLK приятеля ми на които дадох телефона които ми даде също си взе този Днепър външно наистина е зле бая е стоял в некои склад ма тои ще си го направи и е адски доволен и се кефи мерси от негово име
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар