От: Re: Мнения за КТМ Ехс 450?
По чукарите може и да има проблем в гората и със скутер се ходи. Ма то май всеки има различни виждания за "гора"
					По чукарите може и да има проблем в гората и със скутер се ходи. Ма то май всеки има различни виждания за "гора"

От 1ва до 5та на която и да е скорост като му навиеш масура и предната гума е в облаците.
 От 1ва до 5та на която и да е скорост като му навиеш масура и предната гума е в облаците.  А за окачването, дори и начинаещ ще разбере. Просто на кроса е за големи скоци, докато на ендурото е доста по-различно, след малко по голям преход, на брата предмишниците му се бяха удървили(да знам , че стойка, стискане на волана, техника, са мн. важни, но просто разликата ендуро и крос е много). А за разхода на гориво няма и дума за сравнение, повече от перфектен е за мен лично(поне с едни 40% по малко от на чистия крос . Няколко пъти сме се прибирали и по тъмно, заради препядствия или някакви ремонти, та и фара е незаменим там
 А за окачването, дори и начинаещ ще разбере. Просто на кроса е за големи скоци, докато на ендурото е доста по-различно, след малко по голям преход, на брата предмишниците му се бяха удървили(да знам , че стойка, стискане на волана, техника, са мн. важни, но просто разликата ендуро и крос е много). А за разхода на гориво няма и дума за сравнение, повече от перфектен е за мен лично(поне с едни 40% по малко от на чистия крос . Няколко пъти сме се прибирали и по тъмно, заради препядствия или някакви ремонти, та и фара е незаменим там  

Коментар