Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за КТМ Ехс 450?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за КТМ Ехс 450?

Здравейте,от доста време съм решил да си купя нов мотор,но избора е доста труден! Бих казал че съм начинаещ,защото до сега имам само един сезон със 125 кубика 2т.Бях се спрял на Хонда ЦРФ 250 Х, но в последствие реших,че е доста пари и след време ще му свикна а нямам възможност да сменям често мотора така че се оглеждам за нещо по голямо.Този КТМ ми допада доста на визия но нямам никаква представа за поддръжка и консумативи.Цената му е доста добра според мен.Някой ако може да сподели някакви впечатления или съвети ще съм благодарен!

От: Мнения за КТМ Ехс 450?

Този КТМ има ли си година?
    EXC TPI 2019

Коментар

Сега гледам един се продава за 3500 КТМ ЕХС 4000 2004 година и мисля да го видя,а питането ми беше за 2006-та година.

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
        Този КТМ има ли си година?
        В началото пеше ,че човека е решил да си купи нов мотор ,но дали това означава 2015 година не се посочва
        KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от suspect85 Преглед на мнение
          Сега гледам един се продава за 3500 КТМ ЕХС 4000 2004 година и мисля да го видя,а питането ми беше за 2006-та година.
          2004 година какво му е евтиното на този мотор? Незнам.. Аз мисля ,че црф-х е по-добрия избор ,но ти си знаеш

Коментар

Re: От: Мнения за КТМ Ехс 450?

Първоначално публикуван от suspect85 Преглед на мнение
            Годините по обявите много не им вярвай, гледай номера на двигателя
            Намира се под лоста за скоростите, първата цифра е годината - ако е 4 значи е 2004-та.
            От 2000 до 2007 са RFS двигателите като разликите в годините са горе-долу малки. Ето тука са описани какво коя година се променя в двигател/рама - http://www.my2wheels.com/forum/showt...nks-to-threads

Подръжката им е като на всяко спортно ендуро, не по-различна от CRF/WR/KFX и т.н. Хубавото е че частите или ги има в наличност или притигат бързо(до седмица) в КТМ Пазарджик или при Еди, за разлика от японците за които се чака поне 2 седмици(опита ми е с Хонда и Сузуки). Иначе масло 1,2л + 2 маслени филтъра на 20 часа - това е по-книга. Лагери, верига, масло и семеринги на предницата са като на всеки друг мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
              2004 година какво му е евтиното на този мотор? Незнам.. Аз мисля ,че црф-х е по-добрия избор ,но ти си знаеш
              Црф-х поф 4500 не мога да видя да се продава

Коментар

Доста мислих и реших да мина към крос вместо ендуро. В момента имам КТМ ЛЦ 4 400 кубика който смятам да продам и да си купя Хонда ЦРФ 250.Миналата седмица брат ми си купи ЦРФ 450,"покарах" го малко,но това животно просто не е за мен.Дори на 5та като му подадеш тръгва да се изправя и ще се задоволя с 250 к. модел.Спрял съм се на 2009та година с двата ауспуха пък каквото ще да става

Коментар

Re: Мнения за КТМ Ехс 450?

А EXC пробва ли?

Коментар

Не,но реших за крос 250,защото до сега карах LC4 и искам да пробвам нещо различно.Карам веднъж седмично любителски така,че мисля че ще се справя с консумативите и всичко останало

Коментар

От: Re: Мнения за КТМ Ехс 450?

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                      А EXC пробва ли?
                      Няма смисъл той е предубеден!

Коментар

От: Re: Мнения за КТМ Ехс 450?

Няма да съжаляваш с црф-фа

Коментар

Къде смяташ да го караш тоя мотор? Защото крос в гората е мъка...пробвано!

Коментар

Навсякъде ще го карам.Познавам доста хора които карат чист крос в гората и нямат никакви проблемо

Коментар

Ок, ти си знаеш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X