Здравейте, днес бях на оглед на едно ендуро kawasaki kdx (не знам модела 220р ли е или 250 не съм сигурен и собственика не знае). Та въпросния мотор покарах го, върви горе-долу според мен ( не съм карал много мотори). Въпроса ми е така както го гледате на снимките, които прилагом по-долу дали си струва? Искат му 1000 лв., собственика каза,че има гръцки документи (нямам намерение да го регистрирам). Резонатора е заварян, заглушителя леко се клати (явно не е напаснат добре, или е от друг мотор). Пробвах го и на асвалт и на черен път, на асвалта на 3-та предавка вдига около 80 км/ч. Пали от първото ритане като е загрял, като е студен от 2-3. Годината нямам идея коя е (не съм и питал), но не мисля че е повече от 91-92 максимум. Също се чудя кой модел на кдх е точно ? Ето снимки, надявам се, че се вижда достатъчно на тях, благодаря предварително на отзовалите се.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дайте мнение за това Kawasaki KDX
Свий
X
-
От: Дайте мнение за това Kawasaki KDX Спешно е
От това да стане мотор трябват още 1000лв,в момента е купчина скрап,модела е кдх 125 sr 88г,липсва и работеща АТАК система.Последно редактирано от hristo jivota; 05-05-15, 20:27.
-
Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнениеДа и аз така предполагах, не съм видял какво пише на цилиндъра, че като цяло мотора не е в много добро състояние. Сега ако изкажете и мение според вас дали си струва парите - ще е супер.Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi
Коментар
-
Първоначално публикуван от marciano Преглед на мнениеВъпрос на лична преценка - кошница е на външен вид, но ако технически е изправен...
Коментар
-
Радиаторите са еднакви на размери и са два-да. Тая клапа как се разбира, че не работи ? До колкото знам тя е за ниските и мотора май наистина го няма в ниските малко е като чист крос като чи ли. По двигателя няма цапано с червен силикон, което ме навежда на мисълта, че най-вероятно изобщо не е отварян мотора и не знам какъв ресурс му остава още. Ясно е, че ако го взема ще иска ремонт...
Коментар
-
Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнениеРадиаторите са еднакви на размери и са два-да. Тая клапа как се разбира, че не работи ? До колкото знам тя е за ниските и мотора май наистина го няма в ниските малко е като чист крос като чи ли. По двигателя няма цапано с червен силикон, което ме навежда на мисълта, че най-вероятно изобщо не е отварян мотора и не знам какъв ресурс му остава още. Ясно е, че ако го взема ще иска ремонт...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар