Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте мнение за това Kawasaki KDX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте мнение за това Kawasaki KDX

Здравейте, днес бях на оглед на едно ендуро kawasaki kdx (не знам модела 220р ли е или 250 не съм сигурен и собственика не знае). Та въпросния мотор покарах го, върви горе-долу според мен ( не съм карал много мотори). Въпроса ми е така както го гледате на снимките, които прилагом по-долу дали си струва? Искат му 1000 лв., собственика каза,че има гръцки документи (нямам намерение да го регистрирам). Резонатора е заварян, заглушителя леко се клати (явно не е напаснат добре, или е от друг мотор). Пробвах го и на асвалт и на черен път, на асвалта на 3-та предавка вдига около 80 км/ч. Пали от първото ритане като е загрял, като е студен от 2-3. Годината нямам идея коя е (не съм и питал), но не мисля че е повече от 91-92 максимум. Също се чудя кой модел на кдх е точно ? Ето снимки, надявам се, че се вижда достатъчно на тях, благодаря предварително на отзовалите се.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:1
Размер:98.1 КБ
ID:6088261Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22.jpg
Размер:123.7 КБ
ID:6088262Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33.jpg
Размер:117.4 КБ
ID:6088263Натиснете снимката за да я уголемите

Име:44.jpg
Размер:102.3 КБ
ID:6088264Натиснете снимката за да я уголемите

Име:55.jpg
Размер:106.9 КБ
ID:6088265

От: Дайте мнение за това Kawasaki KDX Спешно е

От това да стане мотор трябват още 1000лв,в момента е купчина скрап,модела е кдх 125 sr 88г,липсва и работеща АТАК система.
    Последно редактирано от hristo jivota; 05-05-15, 20:27.

Коментар

Сигурен ли си, че е 125 кубика ? Не е ли 220 или 250, може и да съм в грешка, но според мен върви доста за 125-ца.

Коментар

На цилиндъра си пише , 125 според мен не е , поне 200 е.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Kawasaki KDX 200 SR, 200 куб. см.
          Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Да и аз така предполагах, не съм видял какво пише на цилиндъра, че като цяло мотора не е в много добро състояние. Сега ако изкажете и мение според вас дали си струва парите - ще е супер.

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
              Да и аз така предполагах, не съм видял какво пише на цилиндъра, че като цяло мотора не е в много добро състояние. Сега ако изкажете и мение според вас дали си струва парите - ще е супер.
              Въпрос на лична преценка - кошница е на външен вид, но ако технически е изправен...
              Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Първоначално публикуван от marciano Преглед на мнение
                Въпрос на лична преценка - кошница е на външен вид, но ако технически е изправен...
                Няма как да знам дали е технически изправен, защото не разбирам. Само най-простите неща - пали от 1-2 ритане, върви добре според мен и това е друго не мога да кажа. Ще изчакам още някой да си даде мнението и така.

Коментар

Още 1000-1500 лева ще ти трябват за да стане перфе. Вероятно не е добре технически, не знам

Коментар

Как технически изправен с неработеща клапа,изхождам че 125 защото не видях втори радиатор,но при повторен оглед има,значи е 200 SR

Коментар

Има втори радиатор , но е по-малък , вижда се , точно на КДХ200 е така.

Коментар

Радиаторите са еднакви на размери и са два-да. Тая клапа как се разбира, че не работи ? До колкото знам тя е за ниските и мотора май наистина го няма в ниските малко е като чист крос като чи ли. По двигателя няма цапано с червен силикон, което ме навежда на мисълта, че най-вероятно изобщо не е отварян мотора и не знам какъв ресурс му остава още. Ясно е, че ако го взема ще иска ремонт...

Коментар

Радиаторите са различни на височина , а клапите не работят , защото задвижващият механизъм е разкачен , липсват и части.

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
                            Радиаторите са еднакви на размери и са два-да. Тая клапа как се разбира, че не работи ? До колкото знам тя е за ниските и мотора май наистина го няма в ниските малко е като чист крос като чи ли. По двигателя няма цапано с червен силикон, което ме навежда на мисълта, че най-вероятно изобщо не е отварян мотора и не знам какъв ресурс му остава още. Ясно е, че ако го взема ще иска ремонт...
                            Ясно си личи че не работи,виж на снимката,привода е откачен.

Коментар

Една огромна тоалетна - пълна с топи изненади е това .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X