Обява

Свий
Няма добавени обяви.

125cc 4t

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 125cc 4t

Здравейте,
    Аз съм на 14 години и след 1 месец ще си купувам мотор тип ендуро.Мисля да си взема 125cc 4t защото като за първи път по-добре ще е по-малък.Бих искал да ви попитам каква марка да си вземарно да не е повече от 1000лв.
    Благодаря предварително.

От: 125cc 4t

Мога само да кажа, че това е много слаба машина и след 1месец ще искаш да я смениш, като дойде време за покупката можеш също да пробваш 125 2т и да си прецениш дали не е по-добър вариант.

Коментар

Също си мислех за 250cc 4t, но те май са по скъпи.Бюджета ми е до 1500лв.

Коментар

За тези пари yamaha dt 125 kawasaki kdx 200, аз имам кдх и според мен е идеален, перфектни ниски, катери се много добре, не е много рязък, за първи мотор е супер.В никакъв случай не взимай чист крос като yamaha yz kawasaki kx или suzuki rm.Въпреки, че са с малка кубатура тези машини са много рязки и ще се видиш в голямо прикючение с една такава.Намери такава машина която да не ти писне след 1 месец, но пък да не е прекалено рязка и да се претрепеш с нея докато и свикнеш.

Коментар

Най-добре си вземи нещо, което ще ти харчи малко и няма да се нуждае от ремонти след всяко второ каране. Вместо да търсиш 125 кубиково дърво от 90та година без душа и да хвърляш грешни пари за какво ли не си вземи 50 кубиково ендуро 2005+ година. С един кит за около 200 лева ще ти скочи на 20+ магарета и 70-80 кубика, зависи какъв е. Това ще е идеален първи мотор. Също така можеш да го ъпгрейдваш постепенно, което според мен е плюс, заради: 1. удоволствие и 2. учиш се
          Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от live42day Преглед на мнение
            Най-добре си вземи нещо, което ще ти харчи малко и няма да се нуждае от ремонти след всяко второ каране. Вместо да търсиш 125 кубиково дърво от 90та година без душа и да хвърляш грешни пари за какво ли не си вземи 50 кубиково ендуро 2005+ година. С един кит за около 200 лева ще ти скочи на 20+ магарета и 70-80 кубика, зависи какъв е. Това ще е идеален първи мотор. Също така можеш да го ъпгрейдваш постепенно, което според мен е плюс, заради: 1. удоволствие и 2. учиш се
            Успех.
            Колега пишеш пълни глупости Изобщо не може да става сравнение между 125 4Т и 50 2Т, а за разхода на гориво между двата мотора изобщо не искам да задълбавам!И накрая това с магаретата което го пишеш се чудя, да плача ли или да се смея
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X