Обява

Свий
Няма добавени обяви.

125cc 4t

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 125cc 4t

Здравейте,
    Аз съм на 14 години и след 1 месец ще си купувам мотор тип ендуро.Мисля да си взема 125cc 4t защото като за първи път по-добре ще е по-малък.Бих искал да ви попитам каква марка да си вземарно да не е повече от 1000лв.
    Благодаря предварително.

От: 125cc 4t

Мога само да кажа, че това е много слаба машина и след 1месец ще искаш да я смениш, като дойде време за покупката можеш също да пробваш 125 2т и да си прецениш дали не е по-добър вариант.

Коментар

Също си мислех за 250cc 4t, но те май са по скъпи.Бюджета ми е до 1500лв.

Коментар

За тези пари yamaha dt 125 kawasaki kdx 200, аз имам кдх и според мен е идеален, перфектни ниски, катери се много добре, не е много рязък, за първи мотор е супер.В никакъв случай не взимай чист крос като yamaha yz kawasaki kx или suzuki rm.Въпреки, че са с малка кубатура тези машини са много рязки и ще се видиш в голямо прикючение с една такава.Намери такава машина която да не ти писне след 1 месец, но пък да не е прекалено рязка и да се претрепеш с нея докато и свикнеш.

Коментар

Най-добре си вземи нещо, което ще ти харчи малко и няма да се нуждае от ремонти след всяко второ каране. Вместо да търсиш 125 кубиково дърво от 90та година без душа и да хвърляш грешни пари за какво ли не си вземи 50 кубиково ендуро 2005+ година. С един кит за около 200 лева ще ти скочи на 20+ магарета и 70-80 кубика, зависи какъв е. Това ще е идеален първи мотор. Също така можеш да го ъпгрейдваш постепенно, което според мен е плюс, заради: 1. удоволствие и 2. учиш се
          Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от live42day Преглед на мнение
            Най-добре си вземи нещо, което ще ти харчи малко и няма да се нуждае от ремонти след всяко второ каране. Вместо да търсиш 125 кубиково дърво от 90та година без душа и да хвърляш грешни пари за какво ли не си вземи 50 кубиково ендуро 2005+ година. С един кит за около 200 лева ще ти скочи на 20+ магарета и 70-80 кубика, зависи какъв е. Това ще е идеален първи мотор. Също така можеш да го ъпгрейдваш постепенно, което според мен е плюс, заради: 1. удоволствие и 2. учиш се
            Успех.
            Колега пишеш пълни глупости Изобщо не може да става сравнение между 125 4Т и 50 2Т, а за разхода на гориво между двата мотора изобщо не искам да задълбавам!И накрая това с магаретата което го пишеш се чудя, да плача ли или да се смея
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
            X