Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по-добрия мотор - 4Т или 2Т?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой е по-добрия мотор - 4Т или 2Т?

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
    Понеже чаках точно това да кажеш!!!
    Твоето развитие го видях на"нашия екстрим". Така наречения"Високо напрежение".Казвам нашия понеже го сътворихме аз,Нено,Венко,Светльо Дидо и няколко още.Там се качваме 100 от 100.
    Там имах щастието да видя как вие, и ти се уморихте да се търкаляте!!!Пробвахте доста пъти и нямаше успешен опит!!!
    Видях че имате доста големи амбиции и желание за развитие.
    Успех в усъвършенставането на нивото !!!

P.P. Това не е от тактовете де !!
    Е ти явно си КАРАЧ, аз несъм говорил за себе си в горния ми пост, нито се смятам за такъв.
    Не се сещам за кой екстрийм ми говориш, нито е тук темата, ама ако пък си бил от толкова добре каращите, сигурно щях да те забележа мисля че от Г-во знам що годе кой добре кара, май ти не си от тях.

Извинявам се че спамя темата, но понеже ме нападат персонално ... отговарям.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнение
      ...Ако се забиеш в някой дере лятото и не духа вятър рискуваш да умреш от задушаване или поне да се опушиш хубаво....
      Ейй да бе забравих че всеки ден хора умират задушени от 2т си машини из деретата... А относно звука това го имат и много 4т както ти го описваш "дрънчащ на тенджура звук."
      Some call it a hobby, we call it a way of life!
      Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

що се карате бре хора

правете лЮбов не война

а кой колко може,нали така
        crf450 supermoto

Коментар

Първо ЧНГ на всички ви и второ,не мисля,че е сериозно да сравняваме 2т крос с 4т ендуро,по тая логика 2т ендурак с 4т крос да разлгеждаме кое колко върви и дали имало адреналинима ако си го направиш и според мен моща от 4т мотор е доста по задоволителна,2т-то винаги ми заглъхва с 450ката няма такива работи

Коментар

В съвременния мото крос , 4-тактовите мотори се появиха още в края на 80-те години в клас 500к.см. , само там имаха шанс за изява , но не и за по-предно класиране. И ако не бяха промените в класовете на мото кроса и ендурото , нямаше да се развият до днешното ниво. А тези промени бяха направени точно защото 2-тактовия беше много по-добър от 4-тактовия при еднаква кубатура. В днешно време 125 4-такта няма никакви шансове срещу 125 2-такта , същото е и при 250 , единственно при 500к.см. ще има конкуренция , и то защото ги няма тези карачи от 80-те и 90-те години в клас 500 2-такта. А за здравината , достатачен факт е , че още се движат 2-тактови /състезателни/мотори от средата на 80-те години. Та ако ги сравняваме двата мотора , то трябва да е при еднакви условия. Честита Нова Година на всички тактове
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Така темата е кой е по добър но не пише за какво.
              Аз не съм карал много мотори само 20-30 но за екстремно ендуро по добър от 2т няма.
              Говоря за ендуро цвайка не за крос.
              Който е против да дойде да ми докаже Живота беше против но вече не е чакам още кандидати.
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Според мен и двата вида мотори са добри,стига да са ти в гаража.Друк е въпроса,как ги караш/дали си вдигаш адреналина или същия го вдигаш,ама само на другите/.Относно чупливостта на моторите в гаража си е ок,ама излезеш ли по баирите /п-ата армана..../,вече си си дал гъ.а под наем $$$$ .

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Който е против да дойде да ми докаже Живота беше против но вече не е чакам още кандидати.
                  Е, защо някой трябва да идва, ела ти
                  EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Не се сещам за кой екстрийм ми говориш, нито е тук темата, ама ако пък си бил от толкова добре каращите, сигурно щях да те забележа мисля че от Г-во знам що годе кой добре кара, май ти не си от тях.
                    Добре се сещаш ти !!! Аз не съм от добрите ама се качвам, а ти си долу !!!
                    Моето развитие е свършило отдавна,но това не ми пречи да се смея на "майсторите"! Най вероятно ще намеря някоя снимка за доказателство !!!

Коментар

Аз несъм те видял да се качваш, във времето в което аз съм се пробвал. Ако си се качил преди мен, и при различни обстоятелства на терена това е друга работа.
                      Изобщо какво ли споря за глупости. А и защо се сравняваш с мен, като не съм ти критерий за карач се чудя
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                        Е, защо някой трябва да идва, ела ти
                        Не можеш да ми предложиш това което аз.
                        Прикачени файлове
                        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от qnis Преглед на мнение
                          Първо ЧНГ на всички ви и второ,не мисля,че е сериозно да сравняваме 2т крос с 4т ендуро,по тая логика 2т ендурак с 4т крос да разлгеждаме кое колко върви и дали имало адреналинима ако си го направиш и според мен моща от 4т мотор е доста по задоволителна,2т-то винаги ми заглъхва с 450ката няма такива работи
                          Пич, ти си се побъркал???? Май си прекалил с наркотиците!
                          Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Що да съм се объркал,тва си е мойто мнение не съм казал че 2т е лошо,а че мен 4т крос ме задоволява повече като вървене и усещане от 2т цинцарелка!нямам нищо против и 2т да имам пари само тряят,но за мен 4тактовия мотор е доста по-добър за моят стил на каране!Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от qnis Преглед на мнение
                              2т-то винаги ми заглъхва с 450ката няма такива работи
                              Заглъхва ти значи? Ами ти трябва да си професионалист тогава, щом 250 или 300 2-т ти глъхнат ...
                              Най-добре за твоите способности 500 2т, за да ти е добре горе-долу на сила.
                              Yamaha WR 200

Коментар

цр 250 ми глъхне да!300 и 500 не съм карал нито супер съвременно 2т но 250ката върви доста по-малко от црф 450 р!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X