Колеги изправен съм пред една голяма дилема, кой мотор да избера Yamaha Wr 400 или YZF 400,426,450 .Мотора ще го карам предимно в гората имал съм Yamaha TT 600E,но ми беше тежичък и го продадох. Събрал съм около 3000лв. намерил съм си една wr-ка 400,но всеки вика вземи си YZ 426 или 450 ,който могат да се намерят за горе долу същите пари. Знам, че YZ е по-нервен мотор, но мисля, че ще му свикна.Притесняваме поддръжката има ли голяма разлика в поддържането на двата мотора (интервали за смяна на масло и ..) Wr който съм избрал има един проблем,който незная да ли е сериозен има спукана заварка (снимка)
,но мисля, че е добре поддържан това сериозен проблем ли е? И пак се връщам на въпроса не е ли по-добре за тези пари да си взема YZ ,който ще бъде 4-5 години по-нов от Wr. Каква бихте ме посъветва ли? Знам,че има доста изписано по подобни теми,но пак немога да реша какво да избера. Ще съм благодарен за съветите ви.
,но мисля, че е добре поддържан това сериозен проблем ли е? И пак се връщам на въпроса не е ли по-добре за тези пари да си взема YZ ,който ще бъде 4-5 години по-нов от Wr. Каква бихте ме посъветва ли? Знам,че има доста изписано по подобни теми,но пак немога да реша какво да избера. Ще съм благодарен за съветите ви.
Коментар