Обява

Свий
Няма добавени обяви.

APRILIA PEGASO 650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• APRILIA PEGASO 650

Колеги стрували си или да заложа на друг

От: APRILIA PEGASO 650

Не е лош мотор,но им е проблемен стартера,и си е по скоро шосеен мотор от колкото ендуро.Това лято един приятел си взе,разхода е сериозен,мембраните на карбуратора бяха пробити-100 лв двете,ауспусите гният като Опел...и т . н .
    Най неприятното беше , че ме накара да го пробвам,отпред беше с таралежка,а задната капла крива...това разбрах в последствие след 120 кормилото започна да захожда,и докато пусна газта виждах мотора как се пързаля пред мен,а аз по очи върху асвалта.Разминах се с охлузвания,и добре че сложих каска,иначе щях да приличам на всичко друго,но не и на човек.Аз карах сузуке д-р 650,по висок е от априлията,и съм вдигал 180 но никога не ми е правил номера да захожда или да ми трепери кормилото,а разхода е повече от добър-4,5 с пълен резервоар,двама души,дисаги и куфар-пълни. Ако си навит за ендуро си вземи японски мотор,по малко главоболия ще имаш!

Коментар

Аз карах години на ред 650 И.Е. Много съм доволен. Разхода по магистрала с багаж е твърдо 5 с около 100-120. Проблем със скорости до 160 съм нямал. Почерни пътища се държи добре с подходящите гуми, стига да можеш да го караш добре. В кал и по баири е тежичък. За туристически мотор да го натовариш с багаж и да караш асфалт и черни пътища (но да има път) е супер. Бендикса не е чак толкова проблемен. Двигателя е Ротакс с 5 клапана. Супер забавна машинка, особено ако си начинаещ. По-малко вибрации има от карбураторния модел и от БМВ-то. Честно казано за недостатъци не се сещам.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Колеги, моля ако някой знае къде има части за Aprilia Pegaso 650 (не инжекциона) да ми се обади на: 0879882668 Благодаря предварително!

Коментар

Карам 2 седмици такава машина 650 карбуратор и съм много доволен за сега... Като махнем проблема с бендикса

Коментар

Здравейте колеги, някой може ли да ми помогне с намирането на фар за Априлия Пегасо 650 производство 1996г. Ако някой има нещо предвид нека ми се обади на 0884663044 или да ми пише тук. Благодаря ви предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X