Не е лош мотор,но им е проблемен стартера,и си е по скоро шосеен мотор от колкото ендуро.Това лято един приятел си взе,разхода е сериозен,мембраните на карбуратора бяха пробити-100 лв двете,ауспусите гният като Опел...и т . н .
Най неприятното беше , че ме накара да го пробвам,отпред беше с таралежка,а задната капла крива...това разбрах в последствие след 120 кормилото започна да захожда,и докато пусна газта виждах мотора как се пързаля пред мен,а аз по очи върху асвалта.Разминах се с охлузвания,и добре че сложих каска,иначе щях да приличам на всичко друго,но не и на човек.Аз карах сузуке д-р 650,по висок е от априлията,и съм вдигал 180 но никога не ми е правил номера да захожда или да ми трепери кормилото,а разхода е повече от добър-4,5 с пълен резервоар,двама души,дисаги и куфар-пълни. Ако си навит за ендуро си вземи японски мотор,по малко главоболия ще имаш!
Аз карах години на ред 650 И.Е. Много съм доволен. Разхода по магистрала с багаж е твърдо 5 с около 100-120. Проблем със скорости до 160 съм нямал. Почерни пътища се държи добре с подходящите гуми, стига да можеш да го караш добре. В кал и по баири е тежичък. За туристически мотор да го натовариш с багаж и да караш асфалт и черни пътища (но да има път) е супер. Бендикса не е чак толкова проблемен. Двигателя е Ротакс с 5 клапана. Супер забавна машинка, особено ако си начинаещ. По-малко вибрации има от карбураторния модел и от БМВ-то. Честно казано за недостатъци не се сещам.
If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Здравейте колеги, някой може ли да ми помогне с намирането на фар за Априлия Пегасо 650 производство 1996г. Ако някой има нещо предвид нека ми се обади на 0884663044 или да ми пише тук. Благодаря ви предварително.
Коментар