Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KL250A - 1981 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kawasaki KL250A - 1981 г.

Ако не е много нахално, може ли да ми кажеш цени на тея неща по главата?

Благодаря предварително!

П.П. Между другото, току-що говорих с баща ми да му съобщя цената на буталото, и той каза, че е евтино даже, защото на него някакви апапи са му искали 150 лв само за сегментите
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ами зависи от къде са ги внасяли апапите, но не са му дали толкова лоша цена, сегментите отделно са 110лв, буталото е 170, тая цена която я писах е понеже ти дадох цена на всичко събрано заедно и махнах някакъв процент за фонд "да спасим старите антики"
      Но 150лв е горе долу цената която биха ти взели другаде, да. Не са се опитали да го минат баща ти.

По главата:
      - Всмукателен клапан: 43лв
      - Изпускателен клапан: 67лв
      - Гумички: 17.50лв едната

И още някои неща ако искаш да се глезиш:

- Пружина за клапан, : 16лв (трябват ти две)
      - Повдигач (там палеца ли е как му викат): 82лв, трябват ти два.
      - Оста към този повдигач - 12.70лв

И вече ако съвсем ти се глези - разпределителен вал е 340лв, разпределителна верига е 166лв.

И най-вече - тия части са за 1981ва година, който в Щатите се води KL-250-A3 и A4. Горе на снимките гледам А0. Не знам дали е същия мотор, но определено ако тръгнеш да поръчваш каквото и да е ще трябва да се проверят внимателно нещата.
      Последно редактирано от Goblin; 21-08-07, 17:27.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        И най-вече - тия части са за 1981ва година, който в Щатите се води KL-250-A3 и A4. Горе на снимките гледам А0. Не знам дали е същия мотор, но определено ако тръгнеш да поръчваш каквото и да е ще трябва да се проверят внимателно нещата.
        Ами на каплите някъде пишело, че е 81 година, иначе по мотора не пише , така че може и малко по-стара година да е, не го знам ...

Още веднъж благодаря за информацията с цените
        Hristo Draganov

Коментар

..много ми е мерак и на мен за един подобен ретро мотоциклет..дори ако може и малко по стар..но искам всичко да е в оригинален вид..
          -това гледам и на запад е някаква яка мания напоследък да се възстановяват е такива и много по стари модели ..и си ги карат хората..
          ..сега в австрия например имаше много такива..
          особенно хит е хт 500 от 76-7 ма година..има ги доста в напълно оригинален вид излъскани яко
          ..някъв даже бе завършил с такава париж дакар преди година две..
          ..един приятел австриец даже ни бе поръчал да му закараме "балканче" каза че ще си го възстанови ищял събота неделя да си го покарва
          ...
          -моя фаворит е ямаха дт от края на 70 те години бе ми изпаднал един такъв екземпляр невероятно запазен..но едни момченца ко купиха преди мене и ...така го модернизираха ..че вече на нищо не прилича

Коментар

За австриеца - имам едно Балканче в къщи, и няма да му се налага да възстановява нищо, защото си е в оригинален вид (само боята не е, защото е пребоядисвано, но пак си е червено )

А за тебе, имам ето това:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=17162

само че тук има доста работа по възстановяването му в оригинален вид, но най-основното го има. Даже знам двигателя в кой човек е в момента, тъкмо го е постегнал

П.П. Както споменах, комшията има същия такъв като на бащата, даже май е с 1-2 години по-нов модел. Ако реши да го продава ще свиркам.
            Hristo Draganov

Коментар

Май тия моторетки вземат да стават хит ми се струва. Днес видях една в доста завидно състояние в сервиза на Бучаков. Това да не е предшественика на това Kawasaki KL250 Super Sherpa от една друга тема по-горе
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Ето за някой ентусиаст може да си купи от щатско: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawas...QQcmdZViewItem
                Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Бреи невярвах, че ще се заформи такава тема, маи има доста ентусиясти интересуващи се от антиките в ендурото

Коментар

Първоначално публикуван от lordcho Преглед на мнение
                    Бреи невярвах, че ще се заформи такава тема, маи има доста ентусиясти интересуващи се от антиките в ендурото
                    Абе то ако се загледаш из датите става ясно че е на година и кусур.......,ама кои да я намери и да я прочете...

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                      ... ама кои да я намери ...
                      Мда, с търсачката на форума веднага излиза , ма що така не искате да я ползвате тая търсачка

П.П. Дали не е добра идея мненията от ТАЗИ тема да се прехвърлят в тази, че да са на едно място?
                      Hristo Draganov

Коментар

Според мен идеята е добра защото там има информация която би могла да свърши работа на някои бъдещи собственици на такива моторчета

Коментар

Значи аз имам на склад следните части за този мотоциклет:

- гумички за клапани - 8лв бройката
                          - Всмукателен клапан - 29лв бройката
                          - Изпускателен клапан - 35лв бройката
                          това е
                          Надявам се да съм бил полезен.

Поздрави,

Стефан

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                            Значи аз имам на склад следните части за този мотоциклет:

- гумички за клапани - 8лв бройката
                            - Всмукателен клапан - 29лв бройката
                            - Изпускателен клапан - 35лв бройката
                            това е
                            Надявам се да съм бил полезен.

Поздрави,

Стефан
                            Като каза, на баща ми като са го отваряли в началото да му правят разпределителния вал, гумичките не са били опечени и не е сигурно, че е оттях проблема (е, сигурно и те имат известна вина за пушенето де ).
                            Стефане, ще кажа на баща ми, и ако иска като идва към Севлиево да мине да ги вземе направо. Тъкмо ще се опитам да го накарам и да му видим клапани, туй-онуй

Благодаря за инфото!
                            Hristo Draganov

Коментар

Много е хубаво, че тия стари машини още не са забравени и още се намират нови части за тях и фукарите които имат такива моторчета

Коментар

От: До: Kawasaki KL250A - 1981 г.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Брей, толкова ли страшен станах, вече не смеят и да ме питат, пък аз точно за някоя такава старина си мечтая

За срамежливците - пълен комплект бутало, сегменти болт и зегерки е 270лв, оригинални, размери по желание.
                                Трябват ми такива части, но няма как да се свържа с теб, защото не съм активен участник. Ако може дайте някакъв телефон за връзка. Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X